Πέντε κιλά ηρωΐνης κρυμμένα κάτω από βράχο σε αλάνα πίσω από πολυκατοικία

Στη σύλληψη τεσσάρων (4) μελών οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, απόκρυψης-αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Ελληνική επικράτεια και κυρίως στα πολεοδομικά συγκροτήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Άμεσης Επέμβασης και Πρόληψης-Καταστολής της Εγκληματικότητας.

Πρόκειται για τρείς ημεδαπές ηλικίας 42, 57 και 27 ετών κι έναν 33χρονο ημεδαπό άντρα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 42χρονη γυναίκα μαζί με τον 33χρονο συλληφθέντα ήταν αρχηγικά στελέχη της εγκληματικής συμμορίας με ρόλο την παραλαβή των ναρκωτικών, τη μεταφορά και την απόκρυψή τους, ενώ τα υπόλοιπα δύο μέλη αποτελούσαν άμεσους συνεργάτες του κυκλώματος και ασχολούνταν με τη διακίνηση ποσοτήτων στην περιοχή του Δενδροποτάμου. 

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, τα προαναφερόμενα άτομα εντοπίστηκαν πρωινές ώρες χθες (15-12-2021) σε αλάνα που βρίσκεται πίσω από πολυκατοικία που διαμένουν στον Δενδροπόταμο, όπου βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα κάτω από βράχο, δέκα (10) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (5) κιλών και (35) γραμμαρίων.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες και τα οχήματά τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ναρκωτικά δισκία
  • Χρηματικό ποσό και
  • (6) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους.

Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο οχήματα των ηγετικών στελεχών ως μέσα μεταφοράς ηρωίνης και διευκόλυνσης της συμμορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail