ΑΠΟΨΗ: Η Κίνα Σχεδιάζει την Απόλυτη Γενοκτονία - Ο Μπάιντεν απαντά με κενά λόγια

glaborde7 / pixabay
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στις 15 Δεκεμβρίου «χαμογέλασε και απομακρύνθηκε» όταν ένας δημοσιογράφος ήθελε να μάθει γιατί δε ζήτησε από το Πεκίνο «να κάνει περισσότερα για να είναι διαφανές σχετικά με την προέλευση» του COVID-19.

Gordon G. Chang - gatestoneinstitute.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο κορωνοϊός της Κίνας έχει πλέον σκοτώσει περισσότερους από 806.400 Αμερικανούς, σύμφωνα με το Johns Hopkins Coronavirus Resource Center.

Το Πεκίνο είπε ψέματα για τη μεταδοτικότητα του COVID-19 και στη συνέχεια, ενώ κλείδωσε την Κίνα, πίεσε άλλες χώρες να δέχονται αφίξεις από το έδαφός της χωρίς περιορισμούς ή καραντίνες.

Επομένως, η εξάπλωση της νόσου εκτός της Λαϊκής Δημοκρατίας ήταν το αναπόφευκτο αποτέλεσμα των κινεζικών πολιτικών. Με άλλα λόγια, οι ηγέτες της Κίνας έχουν σκοτώσει πλέον σκόπιμα περισσότερους από 5,3 εκατομμύρια ανθρώπους εκτός της χώρας τους.

Ο Πρόεδρος δεν έθεσε το θέμα της προέλευσης της νόσου κατά τη διάρκεια της δίωρης τηλεφωνικής συνομιλίας του με τον Κινέζο ηγέτη Xi Jinping το Φεβρουάριο. Ούτε μίλησε για αυτό κατά τη διάρκεια της τρεισήμισι ωρών «εικονικής συνάντησής» τους το Νοέμβριο. Δε φαίνεται πως ο Μπάιντεν συζήτησε το θέμα κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας 90 λεπτών το Σεπτέμβριο με τον Σι.

«Ο κόσμος αξίζει απαντήσεις και δε θα ησυχάσω μέχρι να τις λάβουμε», είπε ο Μπάιντεν σε δήλωση της 27ης Αυγούστου, καθώς δημοσίευσε μια περίληψη των ευρημάτων της κοινότητας πληροφοριών των ΗΠΑ σχετικά με την προέλευση της ασθένειας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος καταλαβαίνει προφανώς ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας είναι κακός ηθοποιός όταν πρόκειται για τον κορωνοϊό. «Κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την προέλευση αυτής της πανδημίας υπάρχουν στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, ωστόσο από την αρχή, κυβερνητικοί αξιωματούχοι στην Κίνα εργάστηκαν για να εμποδίσουν διεθνείς ερευνητές και μέλη της παγκόσμιας κοινότητας δημόσιας υγείας να έχουν πρόσβαση σε αυτήν», δήλωσε επίσης στις 27 Αυγούστου.

Ωστόσο, ο Μπάιντεν προφανώς δεν ενδιαφέρεται να φτάσει στην ουσία του θέματος. Όσον αφορά την Κίνα, έχει γίνει κύριος των κενών λέξεων.

Γιατί; Υπάρχουν κινεζικοί επιχειρηματικοί δεσμοί με την οικογένεια του Μπάιντεν και με μέλη της κυβέρνησής του και αναμφίβολα θέλει να φιλοξενήσει δωρητές εκστρατείας που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Κίνα, αλλά κυρίως ο Πρόεδρος, πέρα από όλα τα άλλαα, μιλάει σαν να μην έχει αφήσει ποτέ μια καλοήθη άποψη δεκαετιών για τη φύση του κινεζικού κομμουνισμού.

Το Μάιο του 2019, διακήρυξε περιβόητα «δεν είναι κακοί άνθρωποι», αναφερόμενος στους ηγέτες της Κίνας που τότε ήταν απασχολημένοι με τη γενοκτονία, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και άλλες πράξεις βαρβαρότητας της κλίμακας του Τρίτου Ράιχ. Την ίδια στιγμή, ο Μπάιντεν είπε το εξής για την Κίνα: «Δεν είναι ανταγωνισμός για εμάς».

Ο Μπάιντεν αυτές τις μέρες βλέπει την Κίνα απλώς ως «ανταγωνιστή», όχι, πιο σωστά, ως αντίπαλο ή εχθρό. Η ετικέτα του ανταγωνιστή υποθέτει σιωπηρά πως το κινεζικό κόμμα-κράτος αποδέχεται το τρέχον βεστφαλικό διεθνές σύστημα, το οποίο αναγνωρίζει την κυριαρχία των κρατών που ανταγωνίζονται στο πλαίσιό του.

Η Κίνα, ωστόσο, δεν αποδέχεται πλέον την αμερικανική κυριαρχία — ή την κυριαρχία οποιασδήποτε άλλης κοινωνίας. Στην ομιλία του την 1η Ιουλίου , με αφορμή την εκατονταετηρίδα της κυβερνώσας οργάνωσης της Κίνας, ο Σι Τζινπίνγκ υποσχέθηκε με μια πολυδιαφημισμένη φράση να «σπάσει κρανία και να χυθεί αίμα», αλλά με πιο ανατριχιαστικά λόγια είπε το εξής: «Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και οι Κινέζοι, με τη γενναιότητα και την επιμονή τους, διακηρύσσουν επίσημα στον κόσμο ότι ο κινεζικός λαός δεν είναι μόνο καλός στο να καταρρίπτει τον παλιό κόσμο, αλλά και στο να χτίζει έναν νέο».

Αυτή είναι η ομιλία Xi για το σύστημα της κινεζικής αυτοκρατορικής εποχής, στο οποίο οι αυτοκράτορες πίστευαν ότι όχι μόνο είχαν την εντολή του Ουρανού να κυβερνήσουν την Tianxia - όλα υπό τον Παράδεισο - αλλά ήταν επίσης υποχρεωμένοι από τον Παράδεισο να το κάνουν.

Ο Μπάιντεν, όπως και πολλοί Αμερικανοί, αρέσκεται να πιστεύει πως η συνύπαρξη με το κινεζικό καθεστώς είναι τόσο δυνατή όσο και επιθυμητή, και δυσκολεύεται να κατανοήσει την σκληρότητα του κινεζικού καθεστώτος ή τη συνολική φύση της επίθεσής του στο διεθνές σύστημα. Το Κομμουνιστικό Κόμμα, μεταξύ άλλων, διαλύει τους γείτονές του, πολλαπλασιάζει τα πιο επικίνδυνα όπλα του κόσμου, υποστηρίζει τρομοκράτες και κλέβει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια πνευματικής ιδιοκτησίας ετησίως.

Επιπλέον, το Κόμμα προσπαθεί να καταστρέψει την Αμερική. Η κυβερνώσα οργάνωση της Κίνας γνωρίζει ότι η εμπνευσμένη επίδραση των αμερικανικών αξιών αποτελεί υπαρξιακή απειλή για τις ολοκληρωτικές της αξιώσεις. Αυτό που ο Μπάιντεν αδυνατεί να καταλάβει είναι πως ο κινεζικός κομμουνισμός βρίσκεται σε μάχη μέχρι το τέλος με τις ΗΠΑ — είτε το πιστεύουν οι ΗΠΑ είτε όχι.

Η Αμερική είναι μια πολύ ισχυρότερη κοινωνία από την Κίνα, η οποία αυτήν την στιγμή είναι ιδιαίτερα εύθραυστη λόγω της κρίσης χρέους της, αλλά το Κομμουνιστικό Κόμμα μπορεί να καταστρέψει τις ΗΠΑ απλώς και μόνο επειδή ο Μπάιντεν δεν τις υπερασπίζεται επαρκώς από κακόβουλες —και αδυσώπητες— κινεζικές επιθέσεις. Η δύναμη δε σημαίνει τίποτα εάν η Αμερική δεν έχει την αποφασιστικότητα να αμυνθεί.

«Είτε πιστεύετε ότι η Κίνα σκόπιμα ή κατά λάθος απελευθέρωσε τον κορωνοϊό στον κόσμο, οι συλλογικές αντιδράσεις της έχουν απίστευτα εκπαιδεύσει τον Απελευθερωτικό Λαϊκό Στρατό για το πώς να μετατρέψει μια πιθανή μελλοντική βιο-επίθεση σε μια θανάσιμη επιτυχία» δήλωσε ο Richard Fisher της Διεθνούς Αξιολόγησης και Στρατηγικής Κέντρο στο American Consequences..

Αυτή η «θανατηφόρα επιτυχία» θα μπορούσε να οδηγήσει στην απόλυτη γενοκτονία.

Πώς και έτσι;

Η επόμενη ασθένεια από την Κίνα θα μπορούσε να είναι ένας δολοφόνος πολιτισμού. Ο στρατός της Κίνας εργάζεται για την επόμενη γενιά παθογόνων, ένα νέο είδος βιολογικού πολέμου «συγκεκριμένων εθνοτικών γενετικών επιθέσεων». Με άλλα λόγια, Κινέζοι ερευνητές αναπτύσσουν ιούς και μικρόβια που αφήνουν ανοσία στο λαό της Κίνας, αλλά σκοτώνουν όλους τους άλλους.

Ο κόσμος, επομένως, πρέπει επειγόντως να αποτρέψει τον Σι Τζινπίνγκ από τη διάδοση της επόμενης ασθένειας. Η αποτυχία του Μπάιντεν μέχρι στιγμής να καταστήσει υπεύθυνο τον Σι έδωσε στους Κινέζους ένα μεγάλο πράσινο φως για να εξαπολύσουν επιθέσεις που θα μπορούσαν να σκοτώσουν Αμερικανούς σε πρωτοφανή αριθμό.

Ο κορωνοϊός δεν είναι το μόνο κινεζικό όπλο που στοχεύει Αμερικανούς. Η Κίνα σκοτώνει επίσης δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς ετησίως υποστηρίζοντας εγκληματικές συμμορίες που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν, μεταφέρουν και πουλούν φαιντανύλη, ένα από τα δεκάδες συνθετικά οπιοειδή που μαγειρεύονται σε κινεζικά εργαστήρια.

Ο Μπάιντεν σε δήλωση της 17ης Νοεμβρίου σηματοδότησε τους θανάτους από υπερβολική δόση σε περισσότερό από 100.000 Αμερικάνους στους 12 μήνες που έληξαν στις 30 Απριλίου. Ούτε μια φορά δεν ανέφερε την Κίνα. Από αυτόν τον απολογισμό, περίπου 64.000 θάνατοι οφείλονται στη φαιντανύλη. Από αυτές τις 64.000, σχεδόν όλες ήταν αποτέλεσμα κινεζικής φαιντανύλης.

Οι Κινέζοι ηγέτες γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει, δεδομένης της σχεδόν συνολικής κατάστασης επιτήρησής τους. Η υπόθεση εργασίας είναι πως το Πεκίνο γνωρίζει για τις μακρινές και πολύ οργανωμένες συμμορίες, τις εγκρίνει και κερδίζει από τις δραστηριότητές τους. Τα κέρδη ξεπλένονται από άλλες κινεζικές συμμορίες μέσω των κρατικών τραπεζών της Κίνας.

Ωστόσο, ο Μπάιντεν δεν ενδιαφέρεται ούτε για τους θανάτους από τον κορονοϊό ούτε τη φαιντανύλη. Επιτρέπει σε μια ξένη δύναμη να δολοφονεί Αμερικανούς χωρίς καμία απολύτως ποινή.

Σήμερα, ο Μπάιντεν πρόκειται να μιλήσει για το τι μπορεί να κάνει η Αμερική για να προστατευθεί από την εξάπλωση του COVID-19, αλλά δε θα μιλήσει για το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει το έθνος: να επιβάλει το μεγαλύτερο κόστος στην Κίνα για να βεβαιωθεί ότι το κομμουνιστικό κόμμα δε θα δημιουργήσει άλλη πανδημία.

Η αποτυχία του Μπάιντεν να αντιμετωπίσει την Κίνα, είτε με θανάτους από κορωνοϊό είτε με φαιντανύλη, σημαίνει πως παραλείπει να εκπληρώσει το πιο θεμελιώδες συνταγματικό του καθήκον: την προστασία του αμερικανικού λαού από ξένες επιθέσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail