Κυριάκο, άναψε μια λαμπάδα στον Αλέξη

Θυμάστε εκείνες τις ταμπέλες που έβαζε ο Αβραμόπουλος στα έργα του: «Επί δημαρχίας…» κ.λπ.; Ή εκείνες που βάζουν οι χορηγοί σε προσφορές τους για να κάνουν διαφήμιση στο όνομά τους.

Από: antinews.gr

Ε, λοιπόν ο Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος να φτιάξει τέτοιες ταμπέλες που θα γράφουν: «Αλέξης Τσίπρας, ο καλύτερος χορηγός που πέρασε ποτέ για τη Νέα Δημοκρατία».

Μα πραγματικά, ποια κυβέρνηση δεν θα ήθελε να έχει αντιπολίτευση τον άμπαλο. Ο Τσίπρας σουτάρει σε κενή εστία και βάζει γκολ στο… δικό του τέρμα. Τέτοιος απίθανος αντίπαλος για τον Κυριάκο, ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα στο Μαξίμου.

Λαμπάδα να του ανάψουνε του Αλέξη, τάμα να κάνουνε στην Παναγιά να τον έχει καλά και να τον κρατάει στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια κυβέρνηση που έχει κάνει τραγικά λάθη, που η διαχείριση της πανδημίας είναι εξωφρενικά απαράδεκτη, που έχει εξοργίσει μεγάλο μέρος του κόσμου που ψήφισε ΝΔ, που ενδεχομένως μόλις σε 2.5 χρόνια να βλέπει Μητσοτάκη και να κάνει τη γνωστή κίνηση που έκανε… χαιρετώντας ο Μαυρογυαλούρος.

Και να έχει τον Τσίπρα για αντίπαλο. Να μου το θυμηθείτε. Θα πέφτει η Νέα Δημοκρατία και κυβέρνηση μπορεί να γίνει το κόμμα των Κυνηγών. Περισσότερες πιθανότητες έχει, παρά ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά που κάνει.

Δείτε το χθεσινό δώρο με τον Κουρουμπλή. Μια κυβέρνηση κι ένας πρωθυπουργός στριμωγμένος στη γωνία μετά την έκθεση του Σωτήρη Τσιόδρα.

Ένας Μητσοτάκης, που κάποτε έλεγε τον Τσιόδρα «Σωτήρη μου», και τώρα δεν θέλει να τον βλέπει.

Μια έκθεση που αποκαλύπτει ότι οι εκτός ΜΕΘ ασθενείς δεν έχουν καμιά τύχη και πεθαίνουν σαν τις μύγες.

Ένας πρωθυπουργός που πριν από 15 ημέρες έλεγε ότι δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει ότι η θνητότητα εκτός ΜΕΘ είναι μεγαλύτερη. Και τώρα να τον «αδειάζει» με τέτοιο τρόπο ο πιο στενός του συνεργάτης; Ο Σωτήρης, ο καλύτερός του φίλος;

Μόλις δημοσιοποιήθηκε η έκθεση έπεσε πανικός. Στο Μαξίμου έτρεχαν και δεν έφταναν. Πώς να κλείσουν τέτοια πληγή; Πώς να μαζέψουν τέτοιον ρούμπο; Πώς να χωνέψουν το χουνέρι που τους έκανε ο Τσιόδρας;

Και ειδικά όταν ο ίδιος ο Μητσοτάκης έλεγε ότι δεν υπάρχουν νεκροί εκτός ΜΕΘ.

Και ξαφνικά έρχεται ο από μηχανής Θεός να σώσει την κυβέρνηση από το ναυάγιο. Έρχεται ο γίγαντας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο ακόμη πιο γίγαντας Αλέξης Τσίπρας να ρίξουν σωσίβιο στον Κυριάκο.

Όλος ο χαμός στη Βουλή, η διαγραφή και το γεγονός ότι τώρα ασχολούμαστε με τον Κουρουμπλή και όχι με τους νεκρούς στις ΜΕΘ, είναι δείγμα της «επικοινωνιακής επιτυχίας» που κατέγραψε για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας.

Λες και ήταν βαλτός να αλλάξει τη συζήτηση. Λες και ο Κυριάκος τον εφηύρε για να τον γλιτώσει.

Μα πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία και που βλέπει ότι η κυβέρνηση… δεν μπορεί, να κάνει τόσο τραγικά λάθη;

Πώς γίνεται ο Τσίπρας να είναι ο καλύτερος υπερασπιστής του Μητσοτάκη και ο καλύτερος διαφημιστής του έργου της ΝΔ;

Πώς γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι τόσο χάλια που να καλύπτει και τα χάλια της ΝΔ;

Όχι ότι μας νοιάζει τι θα κάνει ο Τσίπρας. Μη σώσει και ξαναγίνει πρωθυπουργός.

Αυτό που μας νοιάζει είναι πως όταν η αντιπολίτευση είναι για τα μπάζα, τότε η κυβέρνηση θα είναι ανεξέλεγκτη.

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για τα σκουπίδια, τότε και η χωρίς ανταγωνισμό Νέα Δημοκρατία θα είναι για τα σκουπίδια.

Όταν ο Τσίπρας δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και είναι 10 μονάδες κάτω από τον Μητσοτάκη, τότε η αλαζονεία της εξουσίας θα κυριαρχεί στο Μαξίμου.

Κι αυτό δεν είναι καλό ούτε για τη Δημοκρατία, ούτε για τους πολίτες, ούτε για την πατρίδα.

Αν θέλουμε μια ΝΔ αιώνια κυβέρνηση με τραγικά λάθη που πληγώνουν την Ελλάδα, ε, ας κρατήσουμε τον άσχετο τον Αλέξη.

Γιατί, να είστε σίγουροι. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει αυτή την εικόνα, τόσο η ΝΔ θα «ξεσαλώνει», κι όχι πάντα για καλό σκοπό.

Ίσως με την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και με τον Ανδρουλάκη να σφίξουν λίγο τα γάλατα. Όμως, αυτή δεν είναι λύση. Αν ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί κυβερνούν χωρίς κανέναν έλεγχο, χωρίς καμιά ενόχληση και χωρίς μια σοβαρή προοπτική, τόσο θα ολισθαίνουν σε λάθη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail