Εμφύλιος στη Ν.Δ. μετά την εντολή Μαξίμου για επικοινωνιακή κάλυψη του Μόσιαλου!

Όταν γαλάζια στελέχη διαπίστωσαν πως η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου καλύπτει το Μόσιαλο, ξέσπασε πόλεμος


Από: newsbreak.gr

Η εντολή του Κυριάκου ήταν σαφέστατη. Η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου του Μεγάρου Μαξίμου φρόντισε να την εκτελέσει.

Λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκουν στην λεγόμενη «ομάδα», έπιασαν δουλειά και άρχισαν να υπερασπίζονται με σθένος τον Ηλία Μόσιαλο, αναφορικά με την αμφιλεγόμενη ανάρτηση του παραμονές Χριστουγέννων.

Αυτό που δεν υπολόγισαν είναι ότι οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί στα ΜΚΔ έχουν αλληλεπίδραση με πραγματικούς λογαριασμούς νεοδημοκρατών, οι οποίοι έβλεπαν έκθαμβοι τουιτεράδες που μέχρι πρότινος υπερασπίζονταν τον Άδωνι και τον Πλεύρη, να γίνονται ασπίδα για τον Μόσιαλο!

Όταν γαλάζιοι ψηφοφόροι με λογαριασμούς στο Twitter ζήτησαν ηλεκτρονικά εξηγήσεις, δέχτηκαν χλεύη και απαξίωση, σε δημόσιους μάλιστα διαλόγους!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κανονικοί χρήστες που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, άρχισαν τις επιθέσεις στους εικονικούς λογαριασμούς της ομάδας του Μαξίμου και ακολούθησε χάος.

Η αντιπαράθεση όμως δεν έμεινε μόνο στο διαδίκτυο. Κορυφαίοι υπουργοί επικοινώνησαν σήμερα το πρωί με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, απαιτώντας την άμεση απομάκρυνση του Ηλία Μόσιαλου, διότι οι συνέπειες στην εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας εάν παραμείνει, ακόμα χειρότερα, εάν το Μαξίμου συνεχίσει να τον υπερασπίζεται, θα είναι σοβαρές.

Οι υπουργοί μάλιστα ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στην κριτική τους απέναντι στον Μόσιαλο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όλοι πλέον αναμένουν παρέμβαση του πρωθυπουργού, είτε για να του πάρει το κεφάλι είτε για να κατευνάσει τις αντιδράσεις των υπουργών και να παραπέμψει την υπόθεση στις καλένδες. Είναι πάντως δύσκολο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Ηλία Μόσιαλο, για λόγους που δεν άπτονται μόνο στην πολιτική.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail