Φωταγωγήθηκε το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Χαλέπι της Συρίας

Η Περιφέρεια του Χαλεπίου πραγματοποίησε την Πέμπτη εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην οδό al-Filat, κοντά στη Χαλδαϊκή Εκκλησία και το Τζαμί al-Tawhid.

Ο Avo Khoshvian, Εκτελεστικός Διευθυντής της Κιλικίας και των Πολιτιστικών Συλλόγων Νέας Γενιάς, ανέφερε σε δήλωσή του στον ανταποκριτή του SANA ότι αυτή την ημέρα κάθε έτους, το χριστουγεννιάτικο δέντρο ανάβει ως σύμβολο ειρήνης, που συνέπεσε με την επέτειο της νίκης του Χαλεπίου επί της τρομοκρατίας.

Με τη σειρά του, ο Elias Adas της Μαρωνιτικής Αρχιεπισκοπής Χαλεπίου δήλωσε ότι το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου επιβεβαιώνει το μήνυμα της ειρήνης και εκφράζει τη νίκη παρ' όλες τις συνθήκες που ζουν οι Σύριοι λόγω του άδικου οικονομικού αποκλεισμού.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail