Πρωτοφανής νέα τακτική των Ρώσων: Πως ξεγέλασε και ανατίναξε τρομοκράτες στη Συρία με drone

Freepen.gr - Ως αποτέλεσμα μιας ασυνήθιστης επίθεσης από ρωσικό drone, τέσσερις τρομοκράτες σκοτώθηκαν στη Συρία.

Ο ρωσικός στρατός στη Συρία πραγματοποίησε μια πολύ ασυνήθιστη επίθεση εναντίον παράνομων ενόπλων ομάδων χρησιμοποιώντας δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Παραδόξως, αλλά οι θέσεις των μαχητών δέχθηκαν επίθεση από ένα αναγνωριστικό drone, το οποίο έριξε ένα μικρό τετράπτερο με εκρηκτικά στις θέσεις των τρομοκρατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το πρακτορείο ειδήσεων Avia.pro, οι τρομοκράτες προσπάθησαν να παραλάβουν το τετράτροχο που έπεσε, αλλά μόλις συγκεντρώθηκαν γύρω από το drone σε κλειστό κύκλο, σημειώθηκε έκρηξη. Ως αποτέλεσμα, τέσσερις τρομοκράτες εξαλείφθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν.

Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται μια τέτοια τακτική στη Συρία, ωστόσο, αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον.

«Συχνά, κάθε αεροπορική επίθεση με ισχυρές βόμβες 500 κιλών δεν μπορεί να εξαλείψει έναν τέτοιο αριθμό αγωνιστών. Είναι δίκαιο να πούμε ότι αυτή η ασυνήθιστη τακτική αποδείχθηκε αρκετά αποτελεσματική», τονίζει αναλυτής που μίλησε στην Avia.



Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημα σχόλια από τη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail