Με...τανζανιές δοκίμασε να φέρει ηρωινή ταχυδρομικά από την Τανζανία

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 1-10-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 38χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με εισαγωγή, με αποστολή ταχυδρομικών δεμάτων, μέσω αεροπορικών διαδρομών, ποσοτήτων ηρωίνης στη Χώρα μας, εντοπίσθηκε το ύποπτο δέμα, προερχόμενο από την Τανζανία.

Εντός του δέματος είχε τοποθετηθεί συσκευασία, περιέχουσα ηρωίνη βάρους -220- γραμμαρίων.

Ο 38χρονος συνελήφθη τη στιγμή που παραλάμβανε το ανωτέρω δέμα.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξακριβώθηκε ότι ο κατηγορούμενος εισήγαγε με την μέθοδο των ταχυδρομικών δεμάτων, από την Τανζανία στη Χώρα μας, άλλο ένα δέμα που περιείχε γυναικεία τσάντα, στη βάση της οποία υπήρχε επικολλημένη μια νάιλον συσκευασία με περιεχόμενο ηρωίνη βάρους -150- γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail