Κι ενώ η ΕΛ.ΑΣ. κυνηγά ανεμβολίαστους, αδίστακτοι κακοποιοί έδεσαν ηλικιωμένη στην Θεσπρωτία για να τη ληστέψουν

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μία ηλικιωμένη στα χέρια δυο αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι της στην Πλαταριά Θεσπρωτίας νωρίς χθες το πρωί και της έδεσαν τα χέρια, με σκοπό να ψάξουν ανενόχλητοι για χρήματα και άλλα τιμαλφή.

Η 77χρονη παρακολουθούσε έντρομη τους δύο άγνωστους άνδρες να κάνουν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας της, χωρίς να τολμήσει να καλέσει σε βοήθεια. Όταν οι εισβολείς ανακάλυψαν τα χρήματα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει, ύψους 10.000 ευρώ, τα άρπαξαν μαζί με τα χρυσαφικά της και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ηλικιωμένη πάλεψε αρκετή ώρα με τα δεσμά της, ώσπου τελικά κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δύο δραστών, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους.

Από: newsbreak.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail