Αν η κυβέρνηση θέλει να μην παγώσει ο κόσμος, υπάρχει μια πολύ απλή λύση

12019 / pixabay
Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν τα "μέτρα στήριξης" λόγω της αύξησης των τιμών των καυσίμων. Φυσικά όμως συμβαίνει τις περισσότερες φορές διαχρονικά, τα...μέτρα στήριξης συνοδεύονται από 3-4 προϋποθέσεις ώστε να πέσει χοντρό ψαλίδι στους δικαιούχους. 

Του Στρατή Μαζίδη

Ωστόσο αυτό που δε λέει σχεδόν κανείς είναι πως η κυβέρνηση όχι μόνο δε θα στηρίξει ολόκληρη την κοινωνία χάρη στις προϋποθέσεις που δεν μπορούν να πιάσουν όλοι, αλλά θα βγάλει κι από πάνω λόγω των υπέρογκων φόρων στα καύσιμα.

Απλά από το "κέρδος" της θα δώσει ένα μικρομέρισμα πίσω σε ορισμένους.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά αν η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να παγώσει ο κόσμος και να μην απανθρακωθούν άνθρωποι, όπως άλλες φορές στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων που ζούμε στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν.

Είναι τόσο απλά που δε χρειάζονται ούτε πλατφόρμες, ούτε κλικ, ούτε Πιερρακάκηδες, ούτε τίποτε. Απλά βγαίνει και ανακοινώνει τη μείωση των φόρων στα καύσιμα στα επίπεδα του 2010.

Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail