Δε μάσησαν οι Ρώσοι: Ξετρύπωσαν και βομβάρδισαν τους ισλαμιστές που κρύφτηκαν κοντά στους Τούρκους

Freepen.gr - Τα περίχωρα των τουρκικών στρατιωτικών βάσεων στη Συρία έχουν δεχθεί πολλαπλές επιθέσεις από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις.

Τζιχαντιστές που υποστηρίζονται από την Τουρκία, καθώς εκκενώνουν το νότιο τμήμα της επαρχίας Ιντλίμπ εν αναμονή επίθεσης από τη Ρωσία και τη Συρία, προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από τουρκικές στρατιωτικές βάσεις και παρατηρητήρια, αναπτύσσοντας τις δυνάμεις τους σε κοντινές περιοχές. Παρ 'όλα αυτά, τέτοιες ενέργειες δεν σταμάτησαν τη ρωσική πλευρά και αρκετές τουρκικές στρατιωτικές βάσεις δέχθηκαν ισχυρές επιθέσεις, με αποτέλεσμα να καταστραφούν τόσο οι ίδιοι οι τζιχαντιστές όσο και ο εξοπλισμός τους.

Συριακές πηγές ισχυρίζονται μιλώντας στην Avia.pro πως ο τουρκικός στρατός αρνήθηκε να αναπτύξει τζιχαντιστικές δυνάμεις στις εγκαταστάσεις τους, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε "ανεπιθύμητες συνέπειες", ωστόσο, ζητήθηκε από τους μαχητές να σταθμεύσουν κοντά, κάτι που ωστόσο δεν σταμάτησε την επίθεση των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων.

Στις φωτογραφίες που παρουσιάζονται, μπορείτε να δείτε τις σημερινές επιθέσεις των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων σε θέσεις τρομοκρατών στις επαρχίες του Χαλεπίου και του Ιντλίμπ. Ταυτόχρονα, υποστηρίζεται ότι μετά τα χτυπήματα ρωσικών στρατιωτικών αεροσκαφών, η Άγκυρα ανάγκασε τους τζιχαντιστές να εγκαταλείψουν περιοχές κοντά σε τουρκικές στρατιωτικές βάσεις, φοβούμενη πως αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε τυχαίες επιθέσεις από τις αεροπορικές δυνάμεις των Ρώσων κατά των τουρκικών θέσεων.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail