Αυτές είναι οι συνέπειες των αναστολών εργασίας: Τέλος στα χειρουργεία στο Αρεταίειο

domkarch / pixabay
Αυτές είναι οι συνέπειες των αναστολών εργασίας υγειονομικών. Τέλος στα χειρουργεία λόγω έλλειψης προσωπικού, αναφέρει η σελίδα 4000 φωνές υγειονομικών πίσω απο τις μάσκες μιλούν και συνεχίζει:

Σύμφωνα με έγγραφο που μόλις έφτασε στη σελίδα μας, ένα από τα πιο κεντρικά νοσοκομεία της Αθήνας σταματά τα χειρουργεία από σήμερα.

Δεν έφτανε η χρόνια υποστελέχωση των νοσοκομείων. Τώρα η κυβέρνηση επιλέγει να αφαιρέσει άλλες 10.000 εργαζόμενους, οδηγώντας τα νοσοκομεία στην πλήρη διάλυση.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δε γίνεται για να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Αν ήθελε, η κυβέρνηση θα είχε πάρει μέτρα σε αυτή την κατεύθυνση εδώ και καιρό.

Αντίθετα, γίνεται για να αντικαταστήσει χιλιάδες εργαζομένους με κακοπληρωμένους συμβασιούχους χωρίς δικαιώματα. Γίνεται για να στείλει πελατεία στα ιδιωτικά νοσοκομεία και να χτυπήσει το δικαίωμα στη δωρεάν περίθαλψη.

Λαός και υγειονομικοί να παλέψουμε μαζί για ίση, πλήρη και δωρεάν περίθαλψη. Να απαιτήσουμε τον τερματισμό των αναστολών και τις μαζικές μόνιμες προσλήψεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail