Σκόνη και θρύψαλα η Νέα Δημοκρατία…

Για άλλη μια φορά ένας Πρωθυπουργός ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό με τα χονδροειδή ψέματά του! Αλλά δυστυχώς γι΄ αυτόν ο ελληνικός λαός έχει πλέον ξυπνήσει για τα καλά! Αντιλαμβάνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης διχάζει τον λαό μας με πρόσχημα την επιδημία του Covid-19. Όπου με τις αναστολές εργασίας του ανεμβολίαστου υγειονομικού προσωπικού των νοσοκομείων διαλύει το ΕΣΥ.

Παναγιώτης Αποστόλου

Όπου με την εφαρμογή της υποχρεωτικότητας του εμβολίου στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, αποδυναμώνει την αμυντική ισχύ προστασίας της χώρας από την επιθετικότητα του Ρ. Τ. Ερντογάν. Όπου μεταλλάσσει την “γαλάζια Παράταξη” σε “εκσυγχρονιστικό” ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη, αφού η μισή κυβέρνηση της ΝΔ “ακούει” τυφλά στον ολετήρα πρώην Πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Μετά δε και το τελευταίο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, που την “έπεσαν” σκληρά οι απολυμένοι των λιπασμάτων Καβάλας στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και Αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντελήφθη την οργή του λαού που σιγά – σιγά μετατρέπεται σε μίσος.

Αλλά δεν βράζει μόνο ο ελληνικός λαός κατά αυτής της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Σημίτη, βράζει και η Κ.Ο. της ΝΔ.

Σε αυτόν λοιπόν τον κακό χαμό προωθείται – σύμφωνα με υψηλότατη πηγή μου – η διάσπαση της ΝΔ. Αφού πιστεύω αυτής της πολιτικής κίνησης, είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδρανοποιεί όλη τη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ! Από την στιγμή που κανένας από αυτήν την δεξιά πλευρά δεν θεωρείται από τον Πρωθυπουργό, ικανός να στελεχώσει την κυβέρνηση! Έτσι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής μέρους της Κ.Ο. της ΝΔ ήταν η υπουργοποίηση του Κύπριου Χρήστου Στυλιανίδη.

Αναζητώ να μάθω όμως, αν παίζει ρόλο σε αυτήν τη διάσπαση ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Αν εμπλέκονται οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Μικρή χώρα φίλοι μου η Ελλάδα και σύντομα, πολύ σύντομα, πιστεύω θα μάθουμε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail