«Ο Μητσοτάκης στην κυβέρνηση, ο ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία»

Μόνο η Νέα Δημοκρατία, τουλάχιστον αυτή που ξέραμε κάποτε, δεν κυβερνά τον τόπο. Πρωθυπουργός ο πάντα "ξένος" Μητσοτάκης, που ως όνομα πάντα θα βαρύνεται με τα γεγονότα του 1965 που αποτέλεσαν το Α για να φτάσουμε στο Ω της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο.

Του Στρατή Μαζίδη

Ένα μείγμα ΠΑΣΟΚ, πρώην ΚΚΕ αλλά και μπόλικης ακροδεξιάς. Οι πάλαι ποτέ εκπρόσωποι της πατριωτικής δεξιάς - λέμε τώρα - Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης, από το Εθνικό Μέτωπο και το ΛΑ.Ο.Σ. σε μερικά από τα πλέον κρίσιμα υπουργεία.

Προηγήθηκε βέβαια η εγκατάλειψη του πλοίου του Γιώργου Καρατζάφερη που βλέπει τους παίκτες του είτε να κυβερνούν, είτε να είναι πολιτικοί αρχηγοί (Βελόπουλος) αλλά εαυτόν να έχει χαθεί, βγαίνοντας πια μόνο στο κανάλι του και εκφράζοντας τις πλέον διχαστικές απόψεις για εμβολιασμένους και μη.

Ειδικά πάντως οι Βορίδης και Γεωργιάδης είναι ιδανικό παράδειγμα πως τους ρούφηξε το σύστημα, αν ήταν ποτέ απέναντι, και έγιναν τα καλύτερα γρανάζια του. Τα λεπτά πρόσωπα στρογγύλεψαν, μαζί και με τις κάποτε απόψεις τους.

Την ίδια ώρα τα πατροπαράδοτα στελέχη της ΝΔ δε μιλούν. Είναι εξαφανισμένα, όπως και το κόμμα τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail