Πώς υιός Μητσοτάκη και Σάκκαρη γνωρίστηκαν σε πάρτι πριν περίπου 6 μήνες στις Σπέτσες σύμφωνα με τη Realnews;

https://www.facebook.com/dimosspetson/photos/292770019034225
Στις 12 Ιουλίου 2021 η ιστοσελίδα real.gr δημοσίευσε άρθρο με τίτλο "Μαρία Σάκκαρη - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ρομαντική απόδραση στην Κρήτη" (https://www.real.gr/lifestyle/arthro/maria_sakkari_konstantinos_mitsotakis_romantiki_apodrasi_stin_kriti-752301/) που υπογράφει η κ. Αλεξάνδρα Αντωνίου.
 
του Στρατή Μαζίδη

Το άρθρο εκείνο είχε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Την κράτησα περιμένοντας να δω αν θα το εντοπίσει κάποιος δημοσιογράφος από τα ΜΜΕ για να θέσει τις ερωτήσεις ή αν θα υπάρξει κάποια διευκρινιστική δήλωση. Ωστόσο το άρθρο μέχρι τώρα (14/7/2021 και ώρα 16:10 μ.μ.) παραμένει ως έχει: 


Στα μέσα Ιανουαρίου, και σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Realnews και την αναφορά σε "πριν από περίπου έξι μήνες" η χώρα ήταν κλειστή. Τα πάρτι γίνονταν αντικείμενο ρεπορτάζ στα ΜΜΕ και τα πρόστιμα έπεφταν βροχή.

Εδώ διαβάζουμε για "πάρτι" ανάμεσα σε "άλλους φίλους και γνωστούς".

Επίσης καθώς απαγορεύονταν οι μετακινήσεις, πως αμφότεροι βρέθηκαν στο νησί; Αν δεν πρόκειται για δηλωμένους κατοίκους Σπετσών με ποια αιτιολογία και τι δικαιολογητικά ταξίδεψαν στην περίπτωση αυτή;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail