Γιατί ως αντιδραστικός αντισυστημικός ψεκασμένος βγάζω το καπέλο στον Πάνο Κιάμο

Silentpilot / pixabay
Εγώ πάλι ως αντιδραστικός αντισυστημικός ψεκασμένος βγάζω το καπέλο στον Πάνο Κιάμο. Και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί. Το παλικαράκι έπιασε το δέκα το καλό, σκέφθηκε ότι θα είναι ο ΠΡΩΤΟΣ και ο πρώτος είναι πάντα αυτός που βγάζει λεφτά. 

Έκανε λοιπόν την υπόκλιση στο καθεστώς διακυβέρνησης της χώρας και ουσιαστικά τώρα το υποχρεώνει να τους γεμίζει ΚΑΘΕ μέρα το μαγαζί, ακόμα και με παππούδες που θα κουβαλάει από την άκρη της γης. Η κυβέρνηση ξέρει πολύ καλά ότι μια ώρα να είναι μισογεμάτο το μαγαζί του Κιάμου θα καταρρεύσει όλη της παραφιλολοφία. 

Ο Κιάμος ως επιχειρηματίας έπιασε την ευκαιρία. Αντί να δώσει ένα σκασμό λεφτά σε διαφημίσεις έβαλε ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ. 

Μάγκας αν θέλετε την άποψη μου... Και φυσικά μαζί με το γεμάτο μαγαζί με αλλουνού πλάτες θα γλυτώσει και τους ελέγχους... Ποια κυβέρνηση συμφέρει το πρώτο μαγαζί αποκλειστικά για μπολιασμένους να έχει παραβάσεις;;; 

Σας έκαψα εεε;;; Και όμως φίλοι μου έτσι λειτουργεί το σύστημα στις μπανανίες...

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail