Δείτε πως η κυβέρνηση θίγει τον ελληνικό λαό - Η γκάφα [;] της νέας φάσης της «Επιχείρησης Ελευθερία»

brenkee / pixabay
Με 20 ερωτήσεις-απαντήσεις η κυβέρνηση προχωρά σε διευκρινίσεις σχετικά με τη νέα φάση της «Επιχείρησης Ελευθερία - Χτίζοντας το τείχος ανοσίας» και ειδικότερα σε σχέση με τον τρόπο λειτουργίας επιχειρήσεων εστίασης και ψυχαγωγίας μετά το διαχωρισμό σε αμιγείς και μικτούς χώρους.  

Του Στρατή Μαζίδη

Ας δούμε τώρα πως κυβέρνηση και ΜΜΕ που δέχονται να αναπαράξουν αυτές τις ερωταποκρίσεις, μας μειώνουν και θίγουν την προσωπικότητά μας.

1. Τα μέτρα είναι μια πολιτική διχασμού της κοινωνίας; Οδηγούν σε διάκριση σε βάρος των πολιτών (εμβολιασμένοι και μη) και σε άνιση μεταχείρισή τους;

Όχι μόνο δεν διχάζουν την κοινωνία, αλλά αντιθέτως συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή και τη δημόσια υγεία αφού η αντιμετώπιση της πανδημίας αφορά στο σύνολο της κοινωνίας. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

3. Μετακυλίεται το βάρος της μέριμνας για τη δημόσια υγεία από  την Πολιτεία στις επιχειρήσεις;

[...]Η Πολιτεία Θα κάνει τη δουλειά της αλλά και οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να τηρήσουν αυτά τα μέτρα δημόσιας υγείας ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. 

Δηλαδή όντας μετακυλίεται το βάρος με νέα έξοδα, νέους πονοκεφάλους και φυσικά πέταγμα την ευθύνης στο να καταστούν οι επιχειρηματίες οι κακοί. 

11. Γιατί δεν δημιουργούνται χώροι μόνο για εμβολιασμένους και μόνο για ανεμβολίαστους;

Ο εμβολιασμός, αν και συνιστά -σύμφωνα με τους επιστήμονες- το πιο ισχυρό “όπλο” κατά του κορωνοϊού, δεν είναι υποχρεωτικός. Κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε η Πολιτεία να κάνει τέτοιο διαχωρισμό, να επιβάλει αυτή τη διάκριση. 

Εδώ γελάνε αφού ήδη κάνει διαχωρισμούς και διακρίσεις.

Και πάμε στο απαύγασμα >>>

14. Γιατί μόνο rapid test ή PCR στους μικτούς χώρους και όχι self test? Δεν τα εμπιστευόμαστε;

Δεν υπάρχει ζήτημα εγκυρότητας αλλά βεβαίωσης για το αληθές της δήλωσης από ανεξάρτητο τρίτο καθώς πρόκειται για μη ουσιώδη δραστηριότητα άρα ο κίνδυνος ψευδούς δήλωσης είναι πιο αυξημένος. Ο έλεγχος θα γίνεται μέσω της ψηφιακής εφαρμογής.

Δηλαδή κατά την κυβέρνηση οι Ελληνες πολίτες αντιμετωπίζονται ως εν δυνάμει ψεύτες αλλά αν πρόκειται για τα παιδιά τους, αφού σε αυτά θα γίνονται self test τότε αντιμετωπίζονται ως ειλικρινείς. 

Μια λογική που είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail