Έρχεται η ώρα του υπερσύγχρονου MiG-35 - Βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών

Ladislav Κarpov / ΤΑSS
Freepen.gr - Το τελευταίο ρωσικό μαχητικό πολλαπλών ρόλων Mikoyan MiG-35 γενιάς 4 ++ υποβάλλεται σε τελικές δοκιμές, δήλωσε ο Διευθυντής των διευθύνσεων MiG-29M, MiG-35 και Light Multi-Purpose Frontline Aircraft Programs της MiG Aircraft Corporation, Musheg Baloyan στο TASS την Πέμπτη.

Ο αξιωματούχος της MiG έδωσε συνέντευξη στο TASS με αφορμή την επέτειο της αεροβατικής ομάδας Strizhi (Swift).

"Το MiG-35 βρίσκεται στο στάδιο των κοινών δοκιμών του κράτους και έχει ληφθεί ένα προκαταρκτικό πιστοποιητικό για την έναρξη της παραγωγής μιας πιλοτικής παρτίδας του αεροσκάφους. Το προσωπικό της πτήσης λατρεύει το αεροπλάνο, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση και αυτό βοηθά πολύ. Υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διαδικασία λειτουργίας του αεροσκάφους και τα τακτοποιούμε αμέσως μαζί με τον πελάτη μας [το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας] », δήλωσε ο Baloyan.

Το τελευταίο μαχητικό πολλαπλών ρόλων MiG-35 γενιάς-4 ++ είναι συνέχεια του MiG-29K / KUB και του MiG-29M / M2. Το πρωτοποριακό μαχητικό αεροσκάφος μπήκε σε δοκιμές πτήσης και απέδειξε τις δυνατότητές του σε πιθανούς ξένους πελάτες τον Ιανουάριο του 2017. Οι εργοστασιακές δοκιμές έληξαν τον Δεκέμβριο του 2017.

Το MiG-35 έχει σχεδιαστεί για να επιχειρεί σε περιοχές με έντονες ένοπλες συγκρούσεις υπό την πυκνή και πολυεπίπεδη άμυνα του εχθρού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail