«Στα κάγκελα» με την κυβέρνηση οι επιταγμένοι γιατροί – Ετοιμάζουν μέχρι και μαζικές παραιτήσεις!

Δεν προτίθενται να δεχτούν την διαφαινόμενη παράταση της επίταξης - Η αντίδραση των γιατρών που έχουν επιταχθεί, καθώς και του συνόλου των συναδέλφων τους που τάσσονται στο πλευρό τους, εξελίσσεται σε βόμβα έτοιμη να εκραγεί εναντίον της κυβέρνησης, καθώς την ερχόμενη βδομάδα λήγει ο μήνας της επίταξης.

Από: newsbreak.gr

Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που η συντριπτική πλειοψηφία τω επιταγμένων γιατρών παρουσιάστηκαν στα νοσοκομεία και τίμησαν το καθήκον τους, δεν προτίθενται να δεχτούν την διαφαινόμενη παράταση της επίταξης των υπηρεσιών τους. Έχουν ήδη προχωρήσει σε όλη την προεργασία για να στραφούν νομικά κατά της κυβερνητικής απόφασης, αλλά ακούγονται ακόμη πιο ηχηρές σκέψεις αντίδρασης, όπως μαζική παραίτηση από τον θεσμό των οικογενειακών γιατρών, αν δεν απαλλαγούν άμεσα από την επίταξη ή δεν εφαρμοστεί μια μορφή rotation για την επιλογή και άλλων γιατρών για να τους αντικαταστήσουν.

Μια τέτοια εξέλιξη εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, που επέλεξε επιτάσσοντας τους γιατρούς, την ευθεία επίθεση στους ήρωες της σύγχρονης εποχής που, εκτός των δημόσιων νοσοκομείων, έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους για την στήριξη και την φροντίδα των ασθενών του κορωνοϊού κατ’ οίκον, αποσυμφορώντας έτσι τα δημόσια νοσοκομεία όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται όμηροι του επικοινωνιακού κρεσέντου της κυβέρνησης με την επίταξή τους, αντί των μέτρων που είχαν προταθεί από πλευράς τους. Να σημειωθεί η αφωνία του ΙΣΑ, που έχει απογοητεύσει το σύνολο των γιατρών, καθώς φαίνεται ότι αντί να υποστηρίζει το δίκαιο των μελών του, συντάσσεται με την κυβερνητική προπαγάνδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail