Ο υπουργός με τα χέρια στις τσέπες κάνει ΕΔΕ κατά υπολοχαγού για «σύνθημα κατά της Τουρκίας»!

Η καταγγελία πως  υπολοχαγός σε στρατόπεδο στη Λέσβο ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα ανάμεσα στα οποία ήταν: «Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από το Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό. Πάει παραλία, στην Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία», προκάλεσε ερώτηση βουλευτού του ΚΚΕ! Το αδιανόητο είναι όμως η απάντηση του υπουργού εθνικής άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παραδέχτηκε πως διεξάγεται έρευνα κατά του συγκεκριμένου αξιωματικού! Δηλαδή, ο υπουργός που σήμερα εμφανίστηκε με τα χέρια στις τσέπες στην παρέλαση, διέταξε ΕΔΕ κατά αξιωματικού επειδή φώναξε σύνθημα κατά της Τουρκίας.

Από: newsbreak.gr

Ας δώσει και μία διαταγή σε όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδας να τραγουδούν μόνο τραγούδια από τα στρουμφάκια, ενώ το πρωί να γίνεται έπαρση όχι της σημαίας, αλλά της φωτογραφίας της κυρίας Σακελλαρόπουλου με τον σύντροφό της. Για να ηρεμούν τα πνεύματα.

Αναλυτικά η απίστευτη απάντηση του Υπουργού που σήμερα εμφανίστηκε στην παρέλαση με τα χέρια στις τσέπες:

Η απάντηση του Υπουργού στην ερώτηση της Μαρίας Κομνηνάκα για τα συνθήματα σε στρατόπεδο της Λέσβου:

«Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 4704/02-03-2021) με θέμα: «Απαράδεκτη εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα της Λέσβου»

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Απαράδεκτη εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα της Λέσβου», σας γνωρίζω ότι για το εν λόγω συμβάν στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΙΝΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΗ», διενεργήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα.

Επί τη βάσει του πορίσματος της ανωτέρω ΕΔΕ, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων για την απορρέουσα πειθαρχική ευθύνη του στελέχους που εκτελούσε καθήκοντα οργάνου υπηρεσίας στη Μονάδα, όπου εκδηλώθηκε το συμβάν.

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω γεγονός αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό και δεν έχει σημειωθεί παρόμοιο συμβάν σε άλλο στρατόπεδο της Λέσβου και εν γένει της επικράτειας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail