Τείχος προστασίας στο Μαξίμου απέναντι στο κύμα των φρικτών αποκαλύψεων

Ενδεχόμενη προσωποποίηση και δημοσιοποίηση των καταγγελιών μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την εικόνα της κυβέρνησης

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Σε αντίθεση με τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου τις οποίες έσπευσε να αγκαλιάσει – και ορθώς – η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, το κύμα των φρικτών αποκαλύψεων που ακολούθησε και ήδη παίρνει τη μορφή προσφυγών στην δικαιοσύνη, ανησυχεί την κυβέρνηση και ειδικά το Μέγαρο Μαξίμου.

Πέραν των καταγγελιών για σeξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου μεταξύ ενηλίκων, έρχονται πλέον στο φως φρικτές καταγγελίες για βασανισμούς, βιασμούς ανηλίκων, που πλέον μετουσιώνονται σε επώνυμες καταγγελίες στην δικαιοσύνη.

Για αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, υπάρχει μία διακριτική απόσταση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, σε αντίθεση με την υπόθεση Μπεκατώρου.

Ειδικά όμως το Μέγαρο Μαξίμου, μπορεί να μην υιοθετεί επίσημα τις καταγγελίες, να μην έρχεται σε επαφή με τα θύματα, Ευ φροντίζει όμως να πάρει διακριτές αποστάσεις από καταγγελλόμενους, όπως φάνηκε και με την προειδοποίηση στους δημοσιογράφους και παραγωγούς της ΕΡΤ.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού με βαθιά πολιτική σκέψη, γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε σύνδεση, ακόμα και πολιτική μέσω πολιτικών αποφάσεων, της κυβέρνησης και ειδικά του σκληρού πυρήνα της με κακουργήματα αυτού του τύπου, θα προκαλέσουν ασύμμετρες συνέπειες στην εικόνα της κυβέρνησης.

Φροντίζουν λοιπόν να κόψουν τις γέφυρες από πρόσωπα που μπορεί στο μέλλον να αποδειχθούν τοξικά, με οποιοδήποτε κόστος. Και αυτό γίνεται με συγκεκριμένες ενέργειες, πράγμα που δείχνει ότι το κύμα των καταγγελιών έχει μόλις ξεκινήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail