Μεγάλο ξεκαθάρισμα στα ψηφοδέλτια ετοιμάζει το Μαξίμου

Αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη αλλά και κάποιοι βουλευτές και πολιτευτές με πρόσβαση σε συγκεκριμένα ΜΜΕ θα πρέπει να ανησυχούν από τις αποφάσεις του Μαξίμου αναφορικά με το θέμα των ψηφοδελτίων.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Όπως θα πρέπει να ανησυχούν και υπουργοί οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο του πρωθυπουργού ακόμα και με δημόσιες δηλώσεις του, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου είναι αποφασισμένο να φτιάξει ψηφοδέλτια της αρεσκείας του, αδιαφορώντας πλήρως για τα πρόσωπα και την όποια κομματική βαρύτητα που διαθέτουν.

Η οργή όμως από κάποιες δημοσκοπήσεις τοπικού χαρακτήρα που εμφανίστηκαν σε ηλεκτρονικά μέσα έχει κυριεύσει τους στενούς επιτελείς του πρωθυπουργού που ασχολούνται με τις επόμενες εκλογές. Να σημειωθεί μάλιστα ότι σε αυτούς τους επιτελείς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Το Μαξίμου θεωρεί τις συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις απόλυτα χαλκευμένες και με σαφή στόχευση να επιβληθούν συγκεκριμένα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια των ερχόμενων εκλογών. Πράγμα που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό. Ειδικά κάποιοι πολιτευτές – φωτοβολίδες που ανήκουν στον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ. και ξαφνικά εκτινάσσονται μέσω δημοσκοπήσεων, θα πρέπει να ανησυχούν. Ή μάλλον, δεν θα πρέπει να «ανησυχούν» καθόλου. Είναι βέβαιο ότι θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail