Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας απέρριψε αίτηση αποφυλάκισης παραπληγικού από το λαιμό και κάτω!

Freepen.gr - Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του Αμπντουλάχ Τουράν, ένας κρατούμενος που έχει παραλύσει από το λαιμό και κάτω και κρατείται σε φυλακή της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το Mesopotamia News Agency.

Ο Τουράν υπέβαλε αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο χρησιμοποιώντας ιατροδικαστική έκθεση που δηλώνει ότι είναι ακατάλληλος να παραμείνει στη φυλακή, αλλά η έκθεση αποδείχθηκε ανεπαρκής για να εξασφαλίσει την απελευθέρωσή του.

Το δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι ο Τουράν έχει λάβει θεραπεία στη φυλακή μετά από μια επίσκεψη στο νοσοκομείο στις 24 Νοεμβρίου, όταν έχασε τις αισθήσεις του δύο φορές.

"Ο Τουράν λαμβάνει ιατρική περίθαλψη, φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση από το προσωπικό των φυλακών", ανέφερε το δικαστήριο ως προς το λόγο για τον οποίο ο Τουράν δε θα απελευθερωθεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail