Στους δρόμους η νεολαία της ΒΑ Συρίας για να φύγουν Τούρκοι κι Αμερικάνοι!

Freepen.gr - Οι πολίτες και οι φοιτητές στο Qamishli πραγματοποίησαν διαμαρτυρία μπροστά στο αραβικό Πολιτιστικό Κέντρο, καταγγέλλοντας την παρουσία των αμερικανικών και τουρκικών κατοχικών δυνάμεων στο έδαφος της επαρχίας.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα ζητώντας από τις κατοχικές δυνάμεις να εγκαταλείψουν τη Συριακή Αλ - Τζαζίρα και να σταματήσουν να λεηλατούν τον πλούτο και τους πόρους της επαρχίας, επιβεβαιώνοντας ότι το έδαφος της πατρίδας θα εκκαθαριστεί από τις κατοχικές δυνάμεις και την τρομοκρατία και τους υποστηρικτές τους από τον Συριακό Αραβικό στρατό.

Η σημερινή διαμαρτυρία στο Καμισλί είναι ένα μήνυμα απόρριψης της παρουσίας οποιωνδήποτε κατοχικών δυνάμεων στα συριακά εδάφη, ανέφεραν, απαιτώντας από αυτές τις δυνάμεις να εγκαταλείψουν την περιοχή το συντομότερο δυνατό.

Τέλος έκαναν κάλεσμα για κάθε δυνατή προσπάθεια να εκδιώξει τον κατακτητή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail