Η Welt ισοπεδώνει την Τουρκία: Να ανακληθούν τώρα όλοι οι πρέσβεις της Ε.Ε.

Freepen.gr - Πολύ βαρύ κλίμα επικρατεί στο γερμανικό τύπο για την Τουρκία του Ερντογάν, που παράλληλα ασκεί πιέσεις και στην Καγκελαρία. Η γερμανική εφημερίδα Die Welt δημοσιεύει σκληρό άρθρο εναντίον της Τουρκίας και μάλιστα αυτή τη φορά σημειώνει ξεκάθαρα πως ο Ερντογάν καταλαβαίνει μόνο η γλώσσα της σκληρότητας.

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΟΡΕΝ, Παντελής Βαλασόπουλος, το άρθρο αναφέρει πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρέπει να ανέχεται αυτές τις επιθέσεις και να ανακληθούν άμεσα όλοι οι πρέσβεις από την Τουρκία.

Η Welt σημειώνει πως για την ώρα η Γερμανία συνεχίζει να στηρίζει τη Γαλλία μόνο ρητορικά αυτό, ότι αυτό δεν είναι αρκετό αλλά πρέπει να καταστήσει σαφές στην Τουρκία πως όποιος παραβιάζει την κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου θα πρέπει να αναμένει οι σκληρές κυρώσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail