Ό,τι πιο κιτς, φτωχικό, μίζερο, άσχημο, γελοίο και σπάταλο έχει γίνει στην Αθήνα

Αυτό είναι ο μεγάλος περίπατος. Ζαρντινιέρες σε στοίχιση με πορτοκαλί αντιαισθητικά πλαστικά κολωνάκια μπροστά τους, λωρίδες κλειστές άνευ λόγου και αιτίας, διότι όλοι περπατούν στα ωραιότατα πεζοδρόμια της Πανεπιστημίου, η οποία έχει καταστραφεί.

Ελένη Παπαδοπούλου
Τα τσουρούδικα φυτά μέσα στις ζαρντινιέρες χάνονται μέσα στον άσπρο όγκο. Κάτι χορτάρια ατάκτως ερριμμένα είναι. Οι φοίνικες κοντεύουν να ψοφήσουν. Και ειδικός να μην είσαι το καταλαβαίνεις. Δεν αντέχουν μέσα σε γλάστρα.

Πρόκειται για ό,τι πιο κιτς, ό,τι πιο φτωχικό και μίζερο, ό,τι πιο άσχημο και γελοίο έχει γίνει στην Αθήνα και ό,τι πιο σπάταλο.

Η Πανεπιστημίου ασχήμυνε, είναι αποτρεπτική για να την περπατήσεις με όλο αυτό το χαλι και με τα αυτοκίνητα να συνωστίζονται στις ελάχιστες λωρίδες.

Η καλή δουλειά που έχει κάνει ο Κολλάτος ως αντιδήμαρχος πρασίνου στον περίβολο της Τριλογίας, κρύβεται από το κιτσαριό της ζαρντινιέρας.

Ο Μπακογιάννης έκανε μία τεράστια πατάτα σπαταλώντας χρήματα που θα μπορούσε να έχει διαθέσει για να φτιάξει π.χ. τα χιλιάδες σπασμένα πεζοδρόμια της πόλης. Καλά θα κάνει να αποσύρει όλη αυτή την ασχήμια από το οπτικό μας πεδίο. Ας πάει να φυτέψει τα φυτά από τις ζαρντινιέρες στα πάρκα και στις πλατείες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail