Όταν προσκυνούσαμε τον ψάλτη, ο Ταγίπ κατακτούσε μία χώρα και περικύκλωνε όλη τη Μεσόγειο!

Αφού πετάξαμε τα δικαιώματά μας και αφήσαμε τον κάθε χωροφύλακα να ελέγχει πότε θα μετακινηθούμε, επόμενο ήταν να νομίζουν και αυτοί ότι έχουν δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω μας, και να συμβεί ότι συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως πολύ πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου, είναι το πισωγύρισμα στο σπίτι της, των ΗΠΑ από όλο τον πλανήτη, που αφήνει ανοιχτό το δρόμο σε κάθε λογής δυνάμεις να μοιράζουν την πίτα στον πλανήτη, ανάλογα με το θάρρος και το θράσος τους. 

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Με μία Ευρώπη παραλυμένη και παραδομένη πίσω από τις Γερμανικές Τράπεζες και μία Κίνα να παράγει όλα τα εμπορεύματα για όλο τον πλανήτη, τι μένει; Μια Ρωσία και μία Τουρκία να αλωνίζουν και να μοιράζουν τη λεία από τις πολύ εύκολες πλέον επιχειρήσεις τους παντού! Όσο υπάρχουν δε λάφυρα πολλά να μοιράζουν, οι διαφορές τους θα είναι ελάχιστες… Ήδη η μοιρασιά πάει καλά. 

Η Τουρκία άφησε ήσυχους τους Ρώσους στη Συρία, και η χώρα έχει περιέλθει στην κατοχή της! Και η Ρωσία φαίνεται να σταμάτησε κάθε βοήθεια στον στρατηγό Χαφτάρ, και η Λιβύη έπεσε στα χέρια της Τουρκίας! Τι να τα κάνει τώρα τα γεωτρύπανα ο Ερντογάν και τις έρευνες; Τώρα πλέει «σε πετρέλαια ευτυχίας», θάλασσα τα πετρέλαια στη Λιβύη, και τα γεωτρύπανα θα τα βγάζει βόλτα μόνο για να προχωράει τα σχέδια του στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. 

Όταν εμείς μετρούσαμε κρούσματα, ο Ταγίπ προωθούσε τα σχέδιά του! Και όταν εμείς προσκυνούσαμε τον ψάλτη, αυτός κατακτούσε μία χώρα και περικύκλωνε όλη τη Μεσόγειο. Θα παρακαλάει η Ευρώπη ξανά τις Ηνωμένες Πολιτείες, να ξαναβγούν να βάλουν μία τάξη στον πλανήτη. Όπως τους παρακαλούσαν και στο δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, να βγουν και να χτυπήσουν το Χίτλερ! Ολοι οι άλλοι είναι πολύ μικροί χωρίς τις ΗΠΑ! Και Αίγυπτος και Ισραήλ… Όσο για την Ευρώπη; Άμα της στείλει κάνα δυο εκατομμύρια ισλαμιστές ο Ταγίπ; θα κρύβουν και τους σταυρούς από τα καμπαναριά… Σαλάμ αλέκουμ…


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail