Διπλωματικό θρίλερ! Ο Χαφτάρ στην Αθήνα βλέπει Δένδια-Μητσοτάκη - Βέτο στην ΕΕ για τη Λιβύη αν δεν ακυρωθεί το Μνημόνιο

Freepen.gr - Στην Αθήνα βρίσκεται ο Χαλίφα Χάφταρ, στρατάρχης του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) που ελέγχει τη συντριπτική πλειοψηφία του εδάφους της Λιβύης. Ο Χαφτάρ θα συναντηθεί απόψε σε μία πρώτη ιδιωτική συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει.

Αύριο το πρωί, στις 9:20 θα πραγματοποιηθεί επίσημη συνάντηση των κυρίων Χάφταρ και Δένδια, ενώ στη μία το μεσημέρι -σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του στη Βουλή.

Επίσης ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ πως θα θέσει βέτο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σε οποιαδήποτε απόφαση για την Λιβύη αν δεν ακυρωθεί το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail