Yeni Safak: Οι Ελληνες ενεργοποίησαν τους S-300 ατην Κρήτη, έστειλαν κομάντος και UAVs

Freepen.gr - Πολεμικό κλίμα δημιουργεί με άρθρο της η τουρκική φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα Yeni Safak σχολιάζοντας ότι πολλοί πολιτικοί και στρατιωτικοί διοικητές του ναυτικού έως τον υπουργό Άμυνας εκστομίζουν ιαχές πολέμου. Το άρθρο αναφέρει πως ο ελληνικός στρατός ενεργοποίησε το σύστημα S-300 στην Κρήτη και έστειλε ειδικές δυνάμεις και UAV.

Ο ελληνικός στρατός λαμβάνει μέτρα εναντίον της Τουρκίας, ενώ οι πολιτικοί διααγωνίζονται μεταξύ τους σε απειλές, σημειώνει το δημοσίευμα και αναφέρει ότι σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ ενεργοποιήθηκαν οι S-300 στην Κρήτη, εστάλησαν πρόσθετες ναυτικές δυνάμεις, κομάντος και μη επανδρωμένα αεροσκάφη. 

Η Yeni Safak επικαλείται επίσης δημοσίευση του Al Jazeera όπου ανώνυμος Τούρκος διπλωμάτος ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία θα μπορούσε να οδηγηθεί ακόμη και σε πόλεμο στην περιοχή.

 Το άρθρο επικαλείται επίσης τις αναφορές του Α/ΓΕΝ, Νίκου Τσούνη και του τ. Α/ΓΕΕΘΑ και ΥΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και πως η Ελλάδα ό,τι είναι να πράξει, θα το κάνει μόνη της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail