Αστυνομικός έκαψε ελληνική σημαία...γιατί ήθελε να εκδικηθεί την ακροδεξιά!


Μη γνωρίζοντας την ιδιότητά του, παρευρισκόμενοι κάλεσαν την Αστυνομία και ενημέρωσαν για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους. Στιγμές αργότερα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με έναν συνάδελφό τους, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.


Ο αστυνομικός συνελήφθη, παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο και όπως προαναφέρθηκε διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω αστυνομικός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς φέρεται να είπε στους συναδέλφους του ότι έκαψε τη σημαία για να εκδικηθεί την ακροδεξιά και να στείλει μήνυμα.

Ορισμένες σκέψεις.

1. Ένας αστυνομικός, που καίει τη σημαία του κράτους που υπηρετεί, δεν έχει καμία θέση στο Σώμα και θα πρέπει να αποταχθεί άμεσα.

2. Ο επίορκος αστυνομικός θεωρεί ότι ναι μεν ο μισθός που παίρνει είναι καλός, αλλά η χώρα που του τον δίνει όχι. Κόφτε του, λοιπόν,το μισθό για να έρθει στα ίσα του. Να μάθει να μην προσβάλλει το εθνικό αίσθημα του λαού.

3. Ο αστυνομικός αυτός δυστυχώς έχει μέσα στο μυαλό του μια σαλάτα. Τελεί υπό σύγχυση, αφού φτάνει στο σημείο να ταυτίζει τη σημαία με την ακροδεξιά, ενώ είναι το εθνικό σύμβολο ΟΛΩΝ των Ελλήνων.

4. Είναι σαφές, ότι ο τύπος είναι γεμάτος μίσος και πάθος και είναι επικίνδυνος για τη θέση που υπηρετεί.

5. Αυτός ο τύπος φέρει όπλο; Να του αφαιρεθεί, αν δεν θέλουν να είναι υπεύθυνοι οι προϊστάμενοι του για όσα μπορεί να συμβούν, αν χάσει περισσότερες βίδες το ταραγμένο μυαλό του.

6. Αν αυτός ο τύπος πυροβολήσει κάποιον μια μέρα, θα αρχίσουν να μιλάνε όλοι για την "ακροδεξιά βία" της αστυνομίας, ναι ή όχι;

Αυτό είναι κατάντια και αρρώστια. Τι ανοχή να δείξει κανείς;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail