Έγινε πάλι "επαναστάτης" ο Τσίπρας…

Ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρωθυπουργός ήταν πολυάσχολος και “δεν είχε χρόνο” για να παραστεί σε επετείους του Πολυτεχνείου. Συνήθως έστελνε εκπρόσωπό του τον Νίκο Παπά. Στην φετινή όμως επέτειο του Πολυτεχνείου θυμήθηκε την επαναστατικότητά του και μαζί με άλλους “συντρόφους επαναστάτες” έδωσαν τρανταχτό παρόν.

Ναι, ο Πρωθυπουργός που ακύρωσε την “αριστερά” και την επαναστατική ιδεολογία της, ο “αριστερός” πολιτικός που έφερε το χειρότερο Μνημόνιο υποταγής, τσεκουρώνοντας μισθούς και συντάξεις, ξενιτεύοντας τον ανθό της επιστημονικής νεολαίας μας και ξεπουλώντας εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, πρωτοστάτησε στην πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Ναι, “ο καλύτερος Πρωθυπουργός της Ελλάδος”, κατά δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος που την κυβέρνησε επί τεσσερσήμισι χρόνια μακροημερεύοντας με την σύμφωνη γνώμη των ΗΠΑ και της ΕΕ - περισσότερα χρόνια από ότι οι Παπανδρέου, Σαμαράς - ο “αριστερός” που το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ έσταζε μέλι στο άκουσμα του ονόματός του, ο Έλληνας Πρωθυπουργός που τίμησε περισσότερο τον Αμερικανικό Εθνικό Ύμνο από ότι τον ελληνικό, έγινε πάλι επαναστάτης.

Αυτός ο πολιτικός και οι γιαλαντζί αριστεροί σύντροφοί του, περνούν για χάπατα τον ελληνικό λαό και νομίζουν ότι μπορούν ακόμη να τον κοροϊδεύουν. Θα του θυμίσουμε λοιπόν, πως ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει του Τσίπρα η αριστερά.

Παναγιώτης Αποστόλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail