Μουζάλας: Όσοι αντιδρούν στη μετεγκατάσταση μεταναστών είναι γραφικοί και ρατσιστές

Συνέντευξη παραχώρησε χθες στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή ΣΥΝ, ο πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μουζάλας σχετικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Μεταξύ άλλων σχολίασε το ρόλο και την ευθύνη των ΜΜΕ στον τρόπο που παρουσιάζεται το ζήτημα της μετανάστευσης, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουμε στη χώρα μας μαζικές αντιδράσεις, έχουμε μαζική προβολή μικρών αντιδράσεων. Κατά τον Γ. Μουζάλα έχουμε συγκεκριμένες ρατσιστικές αντιδράσεις που αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας, όπως επισήμανε, από ανθρώπους συγκεκριμένου πολιτικού χώρου που μέσω της υπερ-προβολής παίρνουν μια μαζική διάσταση και δημιουργούν σε ορισμένους ανθρώπους φόβο.

Αναρωτιέται κανείς σε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η διατήρηση της διχαστικής γλώσσας από έναν άνθρωπο ο οποίος λογιζόταν στους μετριοπαθείς και που τουλάχιστον υπήρξε ειλικρινής όταν επί των ημερών του παραδέχθηκε ότι ο βασικός όγκος των παρανόμως εισερχομένων δεν έχει καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail