Γνωστή κι αγαπημένη δημοσιογράφος της παλιάς καλής ΕΡΤ υποψήφια σε μεγάλο δήμο της Αττικής

Οι δημοτικές εκλογές δίνουν την ευκαιρία σε αρκετούς συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για τα κοινά, να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή και σε περίπτωση εκλογής τους να δοκιμαστούν. Αρκετές μάλιστα φορές βλέπουμε άτομα γνωστά να κάνουν αυτό το βήμα παραπάνω.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η γνωστή δημοσιογράφος της παλιάς καλής ΕΡΤ, Γιάννα Αναστασιάδου. Αρκετοί τη γνωρίσαμε όταν πρωτομπήκε μικρό κορίτσι ουσιαστικά, να παρουσιάζει το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης.

Η μικρή τότε κοπέλα ήταν παράλληλα φοιτήτρια πολιτικών επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της και στη συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Μολονότι εργάστηκε για 30 χρόνια στην ΕΡΤ και συνεργάστηκε 6 χρόνια με το ΡΙΚ (Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου) έχοντας στο ενεργητικό της εκπομπές, ρεπορτάζ, ντοκυμαντέρ και πολυάριθμες ζωντανές παρουσιάσεις, σταθμό στην πορεία της αποτέλεσε το ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, μια εκπομπή με την οποία όργωσε κυριολεκτικά όλη τη χώρα. Ήταν η εκπομπή που θα λέγαμε ότι άνοιξε το δρόμο για αρκετές άλλες αντίστοιχες που ακολούθησαν.

Η εκπομπή σταμάτησε απότομα με το κλείσιμο της ΕΡΤ κι ενώ η προσφιλής δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης είχε αναπτύξει και εξασφαλίσει πόρους για ένα πολύ δυνατό πρότζεκτ που λόγω των εξελίξεων δεν προχώρησε.

Κόρη του παλιού παίκτη της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος, Μίμη Αναστασιάδη, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του οδοντιάτρου Ανδρέα Γούλια, ετοιμάζεται να διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών της στο δήμο της Αγίας Παρασκευής με τον υπ. Δήμαρχο Γιώργο Οικονόμου.

Η ίδια δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Αγαπώ την πόλη μου και τους ανθρώπους της , αγαπώ την ποιότητα ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Θέλω μια πόλη που ν αγαπάει τους κατοίκους της ,να κάνει πιο εύκολη την δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα. Μια πόλη όπου να μπορώ να παρκάρω, να περπατήσω, να κινηθώ, να την απολαύσω με ασφάλεια και όμορφη διάθεση. Γι αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να προσπαθήσω για μια πόλη ανθρώπινη»

Δυναμική προσωπικότητα με δομημένη σκέψη και λόγο καθώς επίσης μια σταδιοδρομία γεμάτη παραστάσεις κι εμπειρίες, θα είναι σίγουρα μια χρήσιμη αλλά συνάμα και διαφορετική άποψη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail