Θα μας «αδειάσουν» πάλι οι Αμερικανοί

Για πρώτη φορά στην ιστορία, όπως τονίζουν οι Τούρκοι, Τούρκος υπουργός συναντήθηκε προσωπικά με Αμερικανό πρόεδρο, συνάντηση που έχει πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία.

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, ο γαμπρός του Ερντογάν, ο Berat Albayrak, είχε προσωπική συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ και στην ουσία είναι σαν να συναντήθηκε ο ίδιος ο Ερντογάν με τον Τραμπ.

Το εντυπωσιακό είναι, πως όπως μεταδίδουν οι Τούρκοι, ο Τραμπ δεν ήταν αρνητικός στην εγκατάσταση των ρωσικών πυραύλων στην Τουρκία και έδειξε πως επιθυμεί την αποκατάσταση των σχέσεων των δυο χωρών, εξέλιξη που αν επαληθευτεί αλλάζει ριζικά τα πράγματα στις σχέσεις των δυο χωρών.

Τα κρίσιμα ερωτήματα που γεννιούνται εδώ μετά από αυτή την συνάντηση, είναι αν για άλλη μια φορά οι Αμερικανοί θα μας «αδειάσουν» και θα προτιμήσουν για άλλη μια φορά την Τουρκία, αφήνοντας την Ελλάδα ουσιαστικά ξεκρέμαστη στην τουρκική προκλητικότητα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail