Η Αστυνομία συνέλαβε 90χρονη διαβητική γιατί πουλούσε τερλίκια και την κράτησε ως τα μεσάνυχτα δίχως νερό

Freepen.gr - Αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η σύλληψη της 90χρονης Σ.Η. χθες το μεσημέρι σε λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη διότι πουλούσε τερλίκια που πλέκει η ίδια χωρίς άδεια για να επιβιώσει.

Τα τερλίκια είναι μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που έπλεκαν στον Πόντο. Η 90χρονη η οποία όπως διαβάσουμε στο logospellas.gr ζει με τον συνομίληκο σύζυγό της που είναι ημίτυφλος από εγκεφαλικό – χωρίς καμία σύνταξη ή άλλο εισόδημα – πηγαίνει περίπου μία φορά τον μήνα σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων και πουλά τα τερλίκια. Η ίδια είναι διαβητική.

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων. Η ΕΛΑΣ πιθανολογείται ότι προχώρησε στη σύλληψη της ηλκιωμένης κατόπιν κλήσης τρίτων.

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες.

«Δεν της έδωσαν ούτε νερό να πιει ενώ οι αστυνομικοί κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί μαζί της» λέει η κόρη της ταν δυσκολευόταν να ανοίξει την παλάμη της για να τής πάρουν τα δακτυλικά αποτυπώματα!.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail