Ποιά έρευνα και ποιό FBI ασχολείται με τη NOVARTIS;

20-11-2015, η Novartis φθάνει σε τελικό συμβιβασμό με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την απόφαση η Novartis καλείται να πληρώσει ενα ποσό των 286 εκατομμυρίων δολαρίων συν τόκους.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Ολόκληρη η δικαστική συμφωνία αποτελείται απο 23 σελίδες. Κάθε έρευνα του FBI σταματάει απο την ημερομηνία αυτή και μετά, αφού δεν υπάρχει κάποιο οικονομικό όφελος.

Οσα λοιπόν στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας στη χώρα μας, είναι προϊόντα της παλιάς έρευνας του FBI που φυσικά έχει σταματήσει, αλλιώς δε θα είχε καμμία λογική ο συμβιβασμός του 2015.

Κάποια απο αυτά τα παλιά στοιχεία που έδιναν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα στα πλαίσια της συνεργασίας τους μετά την ημερομηνία αυτή, αντί να χρησιμοποιηθούν για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν ποινικές ευθύνες (που ακόμα και αν υπήρχαν, φυσικά με το νόμο έκτρωμα περι -μη- ευθύνης υπουργών, οι πολιτικοί θα έμεναν ατιμώρητοι) χρησιμοποιήθηκαν για να στοχοποιηθούν πολιτικοί αντίπαλοι.

Μάλιστα είχαμε δει την κουτοπονηριά να ζητούν έγγραφα απο τις ΗΠΑ για χρήση για συγκεκριμένους πολιτικούς και οι ΗΠΑ να στέλνουν και να ξαναστέλνουν τα ίδια έγγραφα με τη σημείωση για χρήση μονο για τους συγκεκριμένους και να εμφανίζουν τα έγγραφα με τα ονόματα επάνω σαν αποδεικτικό στοιχείο για την ενοχή τους


Αυτά μαζί με την δικαστική απόφαση-συμβιβασμό για να μην συνεχίζουν να σας πουλάνε σανό και κουτόχορτο τα καθεστωτικά ΜΜΕ οτι συνεχίζει τις έρευνες το FBI.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail