Αυτοδιασυρμός της ΕΛ.ΑΣ - Επικαλείται ηλεκτρονικό δημοσίευμα για το ότι μας ψέκασε σαν κατσαρίδες

Η Ελληνική Αστυνομία δυστυχώς δεν σταματά να μας προβληματίζει με τις ανακοινώσεις της, τις οποίες είτε πράγματι πιστεύει, είτε όχι εκδίδοντάς τες για διαφορετικούς λόγους, εμείς οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τα όσα αναφέρει.

Του Στρατή Μαζίδη

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με το ότι μας ψέκασε σαν κατσαρίδες ανθρώπους που πήγαμε στο Σύνταγμα για ένα και μόνο λόγο, να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα για τη Μακεδονία και να υπογραμμίσουμε ότι διαθέτουμε μνήμη.

Η Αστυνομία λοιπόν ξεκινά την ανακοίνωσή της επικαλούμενη "πιθανές έκνομες ενέργειες", "σοβαρές πληροφορίες για...πρόθεση εισβολής" και δημοσίευση "χαρτών":

Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός των μέτρων είχε ως βασικό διττό στόχο αφενός μεν την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου σε συνθήκες ομαλότητας και ασφάλειας, διαφυλάσσοντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών να συνέρχονται ήσυχα, χωρίς όπλα και με ασφάλεια, αφετέρου δε την προστασία των κτιριακών εγκαταστάσεων της Βουλής των Ελλήνων και παρακείμενων δημοσίων κτιρίων, όπως το Υπουργείο Εξωτερικών, από πιθανές έκνομες ενέργειες, καθώς υπήρχαν σοβαρές πληροφορίες για πρόθεση εισβολής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ είχαν κυκλοφορήσει και σχετικοί χάρτες (ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ),στους οποίους αποτυπώνονταν οι χώροι και οι είσοδοι του κτιρίου καθώς και σχετικές οδηγίες.

Δηλαδή η ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιεί ως ακρογωνιαίο λίθο εικασίες ("πιθανές έκνομες ενέργειες" και "πρόθεση εισβολής"), ...χάρτες από το Google Maps με 2-3 βελάκια, που σύμφωνα με αρκετούς υπάρχουν δημοσιευμένοι και σε άλλους χώρους αντίθετων ιδεολογιών και ένα άρθρο ιστοσελίδας.

Κι αναρωτιέται κανείς, αφού η ΕΛ.ΑΣ. είχε εντοπίσει το ηλεκτρονικό δημοσίευμα και διέγνωσε κινδύνους για τη Βουλή, τι έπραξε από τις 13 Ιανουαρίου έως την ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου; Αναζήτησε τους διαχειριστές; Έκανε έρευνες για τον συντάκτη με ξενικό ψευδώνυμο; Δεδομένου ότι το δημοσίευμα βρίσκεται ακόμη στον αέρα μαζί με όλα τα σχόλια αναγνωστών, είναι προφανές πως δεν έκανε τίποτε σε μια εποχή που ενοχοποιούνται - ποινικοποιούνται τα πάντα.

Απεναντίας κινητοποιήθηκε άμεσα για να βρει πχ το Γιώργο Αδαλή που αποκάλυψε το αστυνομικό έγγραφο από τη Λέσβο για την καταμέτρηση όσων θα έρχονταν στο συλλαλητήριο, το οποίο επικαλείται οδηγίες άλλου εγγράφου, πιθανότατα γενικότερων οδηγιών προς τις αστυνομικές αρχές αντίστοιχου περιεχομένου.

Να μην το πάμε πιο μακριά αρχίζοντας κι εμείς τις εικασίες λέγοντας ότι ένα ανώνυμο ουσιαστικά άρθρο μπορεί να το έχει γράψει ο οποιοσδήποτε για να το επικαλεστεί αργότερα. Ας μην το κάνουμε.

Πολύ απλά η Ελληνική Αστυνομία διασύρεται και θεωρεί πως είμαστε εντελώς ανόητοι. Βρήκε ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας ορισμένης θεματολογίας και πάνω σε αυτό δομεί ολόκληρη τη δήθεν απολογία της για το γεγονός που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ.

Και ποιο είναι αυτό το γεγονός:

Ότι με τη βοήθεια ορισμένων "χρήσιμων" επωνύμων "πατριωτών" που ξεσήκωσαν τα πλήθη με τον τηλεβόα έχοντας ίσως απώτερες βλέψεις για τον ορφανό πατριωτικό χώρο, κάποιων ελάχιστων που ήρθαν έτοιμοι για πόλεμο όπως ο πρώην αφρικανός και νυν ναουσαίος αλλά και πιθανότατα ξένων περιθωριακών μπαχαλάκικων στοιχείων που βρήκαν αφορμή κι εισχώρησαν χάρη στα καλέσματα για είσοδο στη "βουλή-σπίτι μας" >>>

>>> βρήκε την ευκαιρία να μας ψεκάσει για να διαλύσει το συλλαλητήριο και να εφαρμόσει, όπως η ίδια παραδέχεται στην πρώτη ανακοίνωσή της, με ψυχραιμία και επαγγελματισμό το σχέδιό της εκτελώντας εντολές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail