Το site του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου κατάφεραν να χακέψουν μια ομάδα τούρκων και πανηγυρίζουν σαν τρελοί!


Το site του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου κατάφεραν να χακέψουν μια ομάδα τούρκων και πανηγυρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ και δώστου και αναπαράγουν τα ελληνικά. Δηλαδή εμείς που σας κλείσαμε το διαδίκτυο για 24 ώρες και για ένα μήνα τρέχατε και δε φτάνατε τι έπρεπε να κάνουμε;

Γιώργος Αδαλής

Δεν είναι η Aslan Neferler γιατί αυτούς τους κλείσαμε το σπίτι. Πρόκειται για μια άλλη, την Ayyildiz Tim, που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και είναι φούλ από Κεμαλιστές αντιπάλους του Ερντογάν και γι αυτό έχει μαζέψει 500Κ στο FB. Πριν από αυτό είχε ξανακουνηθεί τον περασμένο Μάιο και από τότε κοιμάται!

Φανταράκια κυρίως είναι και τώρα μάζεψαν 20 πιτσιρικάδες νέας εσοδείας. Την επιχείρησή τους την ονόμασαν "Hedefimiz Yunanistan Bilginize" που στα Ελληνικά σημαίνει "Στόχος μας είναι η Ελλάδα"! Κι εδώ γελάμε δλδ αφού το μόνο που κατάφεραν είναι να την πέσουν στον μπασκετικό Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο που δεν έχουν καν admin στις σελίδες τους. Επίσης παραβίασαν ... ανοιχτές πόρτες, αφού τοποθέτησαν το σήμα του Κεμάλ σε κάτι Πανεπιστημιακά sites που δεν είχαν καν υποτυπώδη ασφάλεια.

Τι να πει τώρα κανείς όταν μια χαζομάρα και μισή, γίνεται πρώτη είδηση εδώ στην Ελλάδα!

Όταν Ελληνες χάκερς έκλειναν ολόκληρα τηλεπτικά κανάλια στην Τουρκία και ίσαμε το Τουρκικό υπουργείο Οικονομίας, οι δικοί μας δημοσιογράφοι δεν καταδέχτηκαν καν να το σχολιάσουν. Όταν επί 24 μέρες οι Τούρκοι δεινοπάθησαν από τις επιθέσεις χάκερς και σήκωσαν λευκή πετσέτα, δεν ακούστηκε λέξη από τον παραδοσιακό Τύπο εδώ στην Ελλάδα!

Α ρε τι σου κάνει αυτό το άτιμο το μπαξίσι...

ΥΓ
Ayyildiz Tim, αφού είναι στόχος σας η Ελλάδα, άντε με το καλό να επιτεθείτε και στην ομάδα ΑΟ Τραχανοπλαγιάς ή την Ενωση Ανω Ραχούλας!!! Χαχαχααα... ρε τι έχουμε πάθει!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail