Κερδάμε σύντροφοι

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Μπορεί να ξεπουλήσαμε και να υποθηκεύσαμε τη χώρα για 2 γενιές και βάλε ακόμα, όμως κερδάμε.

Μπορεί να γεμίσαμε τα νησιά μας μετανάστες που μπήκαν παράνομα στη χώρα, όμως κερδάμε.

Μπορεί να μην ξέρουν οι πολιτικοί μας πόσοι μπαίνουν, που πάνε, τι κάνουν και πως εξαφανίζονται "οι εφοπλιστές" και "οι επενδυτές" όμως κερδάμε

Μπορεί να φεύγουν οι νέοι και οι επιστήμονες, μπορεί η Ελλάδα να διώχνει τα παιδιά της όμως κερδάμε.

Μπορεί να καίγεται η Ελλάδα τα καλοκαίρια, να πνίγεται τους χειμώνες και οι πολιτικοί αντί για έργα, να βγαίνουν στα κανάλια με το θράσσος της άγνοιας και της παπαρολογίας, όμως κερδάμε.

Μπορεί οι τράπεζες να είναι άδειες, λεηλατημένες χρόνια τώρα και το μάρμαρο να το πληρώνει πάντα ο γνωστός "κυρίαρχος" μ@@@@@ς, όμως κερδάμε.

Μπορεί να σε σφάζουν μέσα στο σπίτι σου αν δεν κάνεις οτι κοιμάσαι, να σε καίνε με καυτό σίδερο για λιγοστά ευρώ, αλλά κερδάμε.

Μπορεί τα ασφαλιστικά ταμεία σε λίγο καιρό να είναι άδεια και να μη δίνουν τίποτα άλλο εκτός απο ψίχουλα , όμως κερδάμε.

Μπορεί να είναι οι περισσότεροι πολιτικοί αγράμματοι, λειτουργικά αναλφάβητοι και τσιράκια των οικονομικών κατακτητών αλλά κερδάμε.

Μπορεί να ξεπουλανε στο όνομα της σωτηρίας μας, αεροδρόμια, λιμάνια, τρένα, αεροπλάνα,το ρεύμα , το νερό και ότι άλλο βρούν μπροστά τους αλλά κερδάμε.

Μπορεί να γίνεται ανταλλαγή πληθυσμών, να έρχονται εξαθλιωμένοι, ανειδίκευτοι , παραβατικοί και να φεύγουν επιστήμονες, τεχνίτες ομως κερδάμε.

Μπορεί κακοί εργοδότες να κάνουν πάρτυ με μισθούς πείνας, οι επιστήμονες όσοι μείναν να αμείβονται με μισθούς Μογγολίας και Μπαγκλαντές, όμως κερδάμε.

Μπορεί το όριο της απόλυτης φτώχειας να κατεβαίνει κάθε χρόνο, μέχρι να φτάσει το όριο της απόλυτης κοροϊδίας, αλλά κερδάμε.

Μπορεί να ξεπουλάνε νοσοκομεία, αρχαιότητες, την ιστορία του λαού την ίδια , όμως κερδάμε.

Κάποια απο αυτά που ξεπουλάνε δεν είναι πρώτης διαλογής και ξεμένουν στο καλάθι.

Απολαύστε λοιπόν την πλατεία Αριστοτέλους όπως δεν την έχετε ξαναδεί...

¨Ετσι, γιατί κερδάμε...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail