Γελοία πρόσωπα μας οδηγούν σε τραγικές καταστάσεις

Μυστική διπλωματία στα όρια της χοντροκομμένης φάρσας απο ανεκδιήγητους πολιτικούς στους οποίους δεν δώσαμε ποτέ προφανώς την άδεια να εκποιήσουν τον εθνικό δημόσιο πλούτο, την ιδιωτική περιουσία και τώρα την εδαφική κυριαρχία της χώρας.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Κομμάτι-κομμάτι βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια αυτά που συμφωνήθηκαν προϊόντα είτε εκβιασμών είτε έναντι κάποιου σκοτεινού οφέλους.

6 μήνες υπήρχε μια δήθεν διαπραγμάτευση για το όνομα των Σκοπίων για να καταλήξουμε σε αυτό που ήδη είχε προσυμφωνηθεί και κυκλοφορούσε ευρέως στον τύπο της διπλανής χώρας.

Λίγο μετά αφαιρείται και το "βόρεια" απο το συνθετο όνομα της διπλανής χώρας και φτάνουμε σε μια ταπεινωτική διπλωματική ήττα που φτάνει ή και ξεπερνάει τα όρια της εθνικής προδοσίας.

Την ίδια ώρα δημιουργούμε κρίση με τους μοναδικούς πιθανούς συμμάχους μας, λόγω κοινών συμφερόντων και προχωράμε για το επόμενο κομμάτι του δράματος.

Θυμόμαστε όλοι τα λόγια του Τάσσου Παπαδόπουλου «Παρέλαβα κράτος, δε θα παραδώσω κοινότητα» οταν του ζητήθηκε ατιμωτική διαπραγμάτευση στην Κύπρο. Τούτοι εδω παρέλαβαν κράτος, οχι κυρίαρχο, τριτοκοσμικό προτεκτοράτο των δανειστών και αντί να προσπαθήσουν να διώξουν τους οικονομικούς δυνάστες, διαμελίζουν τη χώρα.

Είναι η δεύτερη φορά που ακούμε ξανά , οτι συζητείται "θέμα συνόρων" με την Αλβανία και είναι τουλάχιστον κωμικοτραγική η δικαιολογία οτι πρόκειται για την συντήρηση των πυραμίδων που τα ορίζουν. Αυτό είναι τόσο επουσιώδες που θα μπορούσε να γίνει χωρίς κάποια αναφορά.

Προφανώς κρύβεται κάτι άλλο που αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε (γρήγορα μάλλον γιατί η κυβέρνηση παραπαίει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γκαλοπατζήδων).


Οι τελευταίοι εξευτελίζονται εφευρίσκοντας νέες μεθόδους να κρύψουν τον κατήφορο και την επερχόμενη εκλογική συντριβή. Τελευταίο εφεύρημα η εκλογική επιρροή, ενα αστειο αφήγημα που δίνει σύνολο ποσοστών 125% μόνο και μόνο για να δώσει bonus τις 10 και πλέον χαμένες μονάδες στο κυβερνών κόμμα.

27% ούτε τα πιο αισιόδοξα τρόλ των υπογείων του Μαξίμου δεν τολμούν να φανταστούν, ούτε οι πιο ευφάνταστοι γυμνοσάλιαγκες της εξουσίας. Καταρρέουν και πριν γκρεμιστούν με πάταγο, θα προσπαθήσουν να πάρουν ολόκληρη τη χώρα μαζί τους στην άβυσσο.

Ο πανικός τους είναι τέτοιος που η μοναδική τους απάντηση στα social media, σε εύγλωττες απορίες ή επισημάνσεις ή επιχειρήματα είναι να σε μπλοκάρουν.

Προσέξτε, δεν τους βρίζεις, τους ρωτάς, ή τους λές οτι αυτά που γράφουν είναι ποινικά κολάσιμα και σε μπλοκάρουν.

Δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό να φτάσουν και να ξεπεράσουν ακόμα και τα όρια των έμμισθων (εδώ γελάμε με το 60λεπτο ανα τουιτ) τρόλ ενώ σε γελοιότητα ξεπερνούν ακόμα και γραφικές φιγούρες της δημόσιας ζωής.

Να θυμίσω οτι 2 χρόνια πρίν ευφάνταστοι κυβερνητικοί εγκέφαλοι ανακάλυπταν 600 δις ευρώ ξεπερνώντας λόγω ισοτιμίας ακόμα και τα 600 δις δολλάρια του Σώρρα

http://www.periodista.gr/oikonomia/article/23067/bomba-600-dis-euro-den-to-pisteuan-kai-enimerosan-ton-tsipra

Τώρα έχουμε τις πυραμίδες των συνόρων και τα .ελ . Οχι δεν πρόκειται για τους ΕΛ του Λιακόπουλου αλλά για την νέα κατάληξη του ελληνικού διαδικτύου που αφού κατάφεραν λόγω ανικανότητας να χάσουν την κατάληξη .el που δικαιωματικά μας ανήκε αντί του gr των γραικών, πανηγυρίζουν που καταφέραμε πλέον να έχουμε την ελληνική κατάληξη .ελ

Ενας ξένος για να φτάσει εκεί θα πρέπει να έχει εγκατεστημένο ελληνικό πληκτρολόγιο και να γνωρίζει απο ελληνική γραφή. Η χρησιμότητά της είναι ανάλογη των ονομάτων που ήδη καταχωρήθηκαν ψιψιν.ελ , συριζαν.ελ κυρίως δηλαδή για πλάκα και καζούρα, ενώ το αν.ελ είναι ακόμα διαθέσιμο γιατί η καταχώριση του κοστίζει 450 ευρώ ανα έτος, όσο δηλαδή 4-5 μάρκες σε ένα ευρωπαϊκό καζίνο που λογικά είναι πιο χρήσιμες.

Αυτό είναι και το πρόβλημα το σημερινό της χώρας. Οτι μια χώρα κατεστραμμένη απο τα μνημόνια 5 χρόνων και απο τους προηγούμενους δωσίλογους μνημονιακούς πολιτικούς, την ανέλαβε μια παρέα-ανέκδοτο λειτουργικά αγράμματων πρώην καταληψιών για να της δώσει το τελειωτικό χτύπημα θυμίζοντας χοντροκομμένες ελληνικές κωμωδίες βιντεοκασέτας της δεκαετίας του 80


ΥΓ Δε τους κάνω τη χάρη να βάλω τις γελοίες μουτσούνες τους στη φωτογραφία του άρθρου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail