Τα πραγματικά θύματα στη Μέση Ανατολή που δέχονται επιθέσεις ακόμα και στην Ευρώπη

Μελίνα Κονταξή - Σύμφωνα με άρθρο των timesnownews.com ο γιατρός Κizilhan που φροντίζει στη Γερμανία γυναίκες Γιεζίντι που είχαν πουληθεί ως σκλάβες από το ισλαμικό κράτος αναφέρει ότι μια από τις ασθενείς του ήταν ένα κοριτσάκι 8 ετών που πουλήθηκε 10 φορές κατά τη διάρκεια των 8 μηνών που ήταν αιχμάλωτη στα χέρια των τζιχαντιστών.

Οι Γιεζίντι κουρδική θρησκευτική μειονότητα, αυτόχθονες της Μέσης Ανατολής, δεν σταμάτησαν να πληρώνουν το γεγονός ότι δεν εξισλαμιστήκαν. Ούτε όμως και στην Ευρώπη είναι ασφαλείς αφού και εκεί δέχονται επιθέσεις από ισλαμιστές. Αυτά είναι τα πραγματικά θύματα στη Μέση Ανατολή μαζί με τους χριστιανούς και τις υπόλοιπες μειονότητες έρμαια στα χέρια ισλαμιστών και δικτατόρων με ελάχιστους ανθρωπιστές να ενδιαφέρονται.

Τα πραγματικά θύματα στη Μέση Ανατολή που δέχονται επιθέσεις ακόμα και στην Ευρώπη.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail