Γυναίκα πέθανε στο δρόμο από τη δίψα - Αποφασισμένοι να γυρίσουν στο σπίτι τους στην Αφρίν πριν το Ραμαζάνι ό,τι κι αν γίνει

Freepen.gr - Οι εκτοπισθέντες κάτοικοι της Αφρίν στην περιοχή της Αλ Σάχμπα όπου έχουν μεταφερθεί, δηλώνουν αποφασισμένοι να γυρίσουν στα σπίτια πριν το Ραμαζάνι αυτό το μήνα ό,τι και αν συμβεί, αναφέρει το Afrin Media Center.



Εν τω μεταξύ συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε στο χωριό Κοράν επειδή οι τρομοκράτες του FSA συνεχίζουν να κλέβουν και να μη σέβονται το άσυλο των σπιτιών των κατοίκων.



Η 60χρονη Χαντίγκα Χαλίντ από το χωριό Μπαφλούρ του Τζιντερές, διαβητική, πέθανε από τη δίψα ενώ είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής.


Ο νεαρός Mohammed Shawkat, κάτοικος του Κοράν, ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε από τρομοκράτες της Ahrar Alsham που ελέγχει το χωριό ενώ πήγαινε στο κτήμα του για να φροντίσει τις ελιές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail