Καλά δεν έπεσε από vertigo αλλά τώρα φταίει ο ραδιοφάρος. Κάνατε ρεζίλι όλη την Πολεμική Αεροπορία. Με τον ιατροδικαστή τι γίνεται; Ποιος είναι; Θα μας πείτε τι βρήκε;

Ζορίστηκαν πολύ τα παιδιά του Μαξίμου και του Χολαργού. Τους βάλαμε στα δύσκολα με τις ερωτήσεις που κάναμε λέγοντας ότι ο Σμηναγός Μπαλταδώρος ΔΕΝ έπεσε από vertigo;

Του Γιώργου Αδαλή

Όπως κι εσείς γνωρίζετε καλά ότι 20 – 30 άνθρωποι στην Ελλάδα γνωρίζουμε ακριβώς τι συνέβη. Και άλλοι 500 είναι βέβαιοι χωρίς να έχουν ψάξει το ζήτημα. Στη μνήμη του Σμηναγού χθες, μιας και ήταν ημέρα της γιορτής του, είπα να μη γράψω τίποτα.

Αλλά εσείς ΠΑΛΙ δεν μπορέσατε να σεβαστείτε τη μνήμη ενός νεκρού. Καταλάβατε ότι σας χάλασε την «σούπα» η παρέμβασή μου στα ΜΜΕ (ειδικά στον Πασχάλη Καμόρα του Radio Metropolis) η οποία συνολικά χτύπησε πάνω από ένα εκ. views και αμοληθήκατε να πείσετε τον κόσμο ότι ο πιλότος μας  ζαλίστηκε κι έπεσε!

Σε όλες τις ερωτήσεις μου προσπαθήσατε να καλυφθείτε, εκτός από μία. Πάνω που πήγε να σας «βγει» η θεωρία του vertigo, ξεχάσατε την…ιατροδικαστική εξέταση! Ξεχάσατε ότι πρέπει ένας ιατροδικαστής να υπογράψει ένα χαρτί, όπου να περιγράφει την κατάσταση του πτώματος με πλήρη ανάλυση του πορίσματος.

Για την ακρίβεια ΔΕΝ το ξεχάσατε! Απλά ελπίζατε ότι ΔΕ θα βρεθεί κάποιος να ρωτάει πράγματα που αποτελούν παγκόσμιες σταθερές σε περιπτώσεις ατυχημάτων και διεθνή πρωτόκολλα!

Η "ντρίπλα" λεβεντόπαιδα απαιτεί κι επαγγελματισμό. Κι εσείς ως ερασιτέχνες που είστε, δεν μπορείτε καν να «χτίσετε» ούτε ένα σοβαρό θέμα. Και είστε εκτεθειμένοι γιατί δεν μπορέσατε να ξεφύγετε από πουθενά.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ.

Και η μόνη διέξοδός σας πλέον ήταν να βρείτε κάτι άλλο, ποιο πειστικό να ψήσετε τον κόσμο.
Κι από εκεί που έφταιγε ο πιλότος και οι ζαλάδες του ξαφνικά ανακαλύψατε το πρόβλημα με το… ραδιοφάρο της Σκύρου!

Αρα, φάγατε τη χλαπάτσα από την κοινωνία και περάσατε το θέμα σε ένα άλλο επίπεδο μπας και ηρεμίσουμε όσοι αμφισβητούμε την εκδοχή σας λιγάκι! Διότι σας αμφισβητούν πολλοί.

Η μόνη σας διέξοδος ήταν να βρείτε πλέον μια ΑΛΛΗ αιτία, πιο … πειστική! Να μη φταίει ο πιλότος αλλά ούτε οι Τούρκοι! Και προπαντός να μη φταίει καν η Γαλλική Ντασώ που κατασκευάζει τα Μιράζ, μη τυχόν και παρεξηγηθεί ο Μακρόν και δε σας δώσει τις...φρεγάτες.

Από την στιγμή λοιπόν που δεν πείσατε για την ανεπάρκεια του πιλότου, και δεν…επιτρέπεται να ρίξετε το φταίξιμο στην Ντασώ ΕΠΡΕΠΕ να βρείτε κάτι άλλο για να πείσετε τον κόσμο ότι …ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Καταλήξατε λοιπόν μετά από μια εβδομάδα σκληρών συσκέψεων, να επιλέξετε να κάνετε ΞΕΦΤΙΛΑ ολόκληρη την Πολεμική Αεροπορία γενικά κι αόριστα!

Λέγοντας τί;;;

Ότι στο «Προχωρημένο οχυρό της», στην Σκύρο, ένα μήνα πριν, είχε σταματήσει να λειτουργεί ο ραδιοφάρος!

Και φυσικά, δεν πρόκειται να «παραιτήσετε» κανέναν! Διότι να μη δουλεύει ο ραδιοφάρος του αεροδρομίου της Κωλοπετινίτσας, ναι, είναι αποδεκτό. Να μη δουλεύει όμως ο ραδιοφάρος ενός αεροδρομίου πρώτης γραμμής που φιλοξενεί πανάκριβα πολεμικά αεροσκάφη και να μην το φτιάχνετε αυθημερόν, αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ στρατιωτικής να μην πω τι!

Και σαφώς, ουδείς αρμόδιος πρόκειται να τιμωρηθεί.

Αντε λοιπόν να δούμε πως θα πάει ΚΑΙ αυτή η επικοινωνιακή σας πατάτα. Η απίστευτη αυτή αρλούμπα, που αν ήταν αλήθεια, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν καρατομηθεί πέντε πτέραρχοι και πέντε στρατηγοί! Για Υπ.Εθ.Α. δεν μιλάμε γιατί ο παχυδερμισμός στην Ελληνική Πολιτική Σκηνή είναι…must!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail