Ρώσος πρέσβης στο Λίβανο: Αν οι ΗΠΑ επιτεθούν, θα καταρρίψουμε όλους τους πυραύλους και θα στοχεύσουμε τις θέσεις εκτόξευσης!

© Sputnik/ Sergey Malgavko
Freepen.gr - Κλιμακώνεται διαρκώς η ένταση στη Μέση Ανατολή σχετικά με το πιθανό χτύπημα της Δύσης στη Συρία. Εάν η αμερικανική κυβέρνηση αποφασίσει να επιτεθεί στρατιωτικά στη Συρία ως απάντηση στη χημική επίθεση στο Ντούμα, η Ρωσία θα εντοπίσει τους πυραύλους της και θα στοχεύσει τις πηγές από τις οποίες πυροδοτήθηκαν, όπως δήλωσε σήμερα ο πρεσβευτής της Ρωσίας στον Λίβανο, Alexander Zasypkin και μεταδίδει η jpost.com.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο δίκτυο Al-Manar, ο Alexander Zasypkin κατηγόρησε την Ουάσινγκτον ότι χρησιμοποιεί τη χημική επίθεση για να πραγματοποιήσει επίθεση εναντίον της Συρίας της Ρωσίας.

«Εάν υπάρξει μια αμερικανική επίθεση, τότε ... θα καταρρίψουμε τους πυραύλους και θα στοχεύσουμε τις θέσεις από όπου ξεκίνησαν", δήλωσε ο Zasypkin. "Τις τελευταίες ημέρες, έχουμε δει μια κλιμάκωση προς μια σημαντική κρίση".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail