Κόψτε φάτσες - Αυτούς πιστεύουν ο Τραμπ, η Μέι κι ο Μακρόν και πάνε για τον Τρίτο Παγκόσμιο;

Freepen.gr - Ενδέχεται να βρισκόμαστε λίγο πριν το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στο από καταβολής κόσμου θέατρο της Μέσης Ανατολής. 

Δείτε λοιπόν τους εξτρεμιστές της Jaish al Islam, που μαζί με τους ψευδο-διασώστες των Λευκών Κρανών (που εν Ελλάδι ηλεκτρονικές αυθεντίες υπερασπίζονται βγάζοντας ψεύτες όσους αποκαλύπτουν την αλήθεια) τους οποίους εμπιστεύεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τη φερόμενη επίθεση με χημικά όπλα στη Ντούμα της Δαμασκού. Το γεγονός βέβαια ότι το OSHW που έβγαλε αρχικά την είδηση, ύστερα ανασκεύασε δεν το λέει κανείς.

Για αυτούς λοιπόν τους τύπους που βλέπετε, οι οποίοι επί 7 χρόνια δεν κατάφεραν στα ίσα να επικρατήσουν σε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο και να διαλύσουν ένα σοβαρό κράτος, ενδέχεται να ζήσουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο, του οποίου οι φλόγες θα μπορούσαν να γλύψουν και τη χώρα μας ελέω Σούδας.
 
Το ερώτημα είναι αν ο Τραμπ και όσοι τον ακολουθούν, είναι τόσο ηλίθιοι ή ευκολόπιστοι ή αποτελούν τους εγκεφάλους ενός βρώμικου σχεδίου.







Είναι δε τόσο αξιόπιστοι ώστε ενώ αγνοούνται 4000 άνθρωποι, αυτοί ανακοίνωσαν πως οι αιχμάλωτοι ήταν μόλις 200. Όλοι φαντάζονται τι απέγιναν οι υπόλοιποι.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail