Πάνο φαίνεται ότι και έχουν τα κότσια και δεν αμφισβητούν μόνο ένα χιλιοστό

«Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος στο περιθώριο της άσκησης των Εθνοφυλάκων στην Ικαρία πριν προειδοποιήσει τους Τούρκους ότι θα τους τσακίσουμε.

Του Στρατή Μαζίδη

Επειδή ο Πάνος Καμμένος μπορεί να μην το έχει αντιληφθεί, καλό θα είναι να λάβει υπόψη του τα εξής:

- Καταρχήν εδώ και χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη ο λεγόμενος πόλεμος της τσιπούρας στα Ιμια όπου οι Τούρκοι ψαράδες παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Δεν το λες και χιλιοστό.

- Ο υπουργός Αμυνας δοκίμασε φέτος να πλησιάσει στα Ιμια αλλά ήταν αποκλεισμένα από τουρκικά σκάφη. Δεν το λες και χιλιοστό.

- Οι γείτονες ζητούν πότε 18 και πότε 158 νησιά στο Αιγαίο. Δεν το λες και χιλιοστό.

- Περικύκλωσαν ένα γεωτρύπανο, απείλησαν να το βυθίσουν και το εκδίωξαν από την κυπριακή ΑΟΖ, Δεν το λες και χιλιοστό.

- Προσπάθησαν δύο φορές να εμβολίσουν και να βυθίσουν ελληνικά πλοία στα Ιμια εντός ελληνικών χωρικών υδάτων. Δεν το λες και χιλιοστό.

- Συνεχίζουν τα περίεργα παιχνίδια τους στη Θράκη με τη μειονότητα.

- Παραβιάζουν αμέτρητες φορές τον εθνικό εναέριο χώρο.

Γενικά οι Τούρκοι κάθε μέρα, ώρα και λεπτό αμφισβητούν τα πάντα. Ο Πάνος Καμμένος προφανώς έχει διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει αμφισβήτηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail