Το αγόρι που προσκολλάται στο νεκρό πατέρα του: Αφήστε με κοντά του, δεν έχει πεθάνει! Κοιμάται και σε λίγο θα ξυπνήσει!

Freepen.gr - Μια οδυνηρή εικόνα ληφθείσα μετά τη βομβιστική επίθεση που πραγματοποίησε η Σαουδική Αραβία σε γάμο στην Υεμένη την περασμένη Κυριακή έδειξε ότι ένα νεαρό αγόρι προσκολλάται στο σώμα του νεκρού πατέρα του. Αλλά δε θα γίνει το πρόσωπο του πολέμου στα mainstream media.

Φωτογραφίες ελήφθησαν μετά το βομβαρδισμό στο απομακρυσμένο χωριό Bani Qais στη βορειοδυτική επαρχία Χατζιά. Σε αυτές εμμφανίζεται ένα αγόρι ηλικίας επτά ή οκτώ ετών, το οποίο κρατά σφιχτά το σώμα ενός άνδρα, αρπάζοντας το πουκάμισό του και επαναλαμβάνοντας "όχι, όχι, όχι" καθώς οι διασώστες προσπαθούν να το απομακρύνουν.

Ντόπιοι δήλωσαν στν Ruptly ότι το αγόρι επέμενε ότι ο σκοτωμένος πατέρας του απλά κοιμόταν και σύντομα θα τον ξυπνούσε και θα πηγαίναν στο κοντινό χωριό. Το παιδί φαίνεται ότι παρέμεινε εκεί για ώρες. Ένας σκηνοθέτης του Ruptly είπε ότι το σώμα του πατέρα ήταν το τελευταίο που αφαιρέθηκε από τη σκηνή και το αγόρι παρέμεινε μαζί του μέχρι το τέλος.



Ωστόσο κανείς δε θα ζητήσει το λόγο από το κράτος-δολοφόνο, τη Σαουδική Αραβία ούτε θα δείξει αυτές τις εικόνες. Στην επίθεση αυτή 33 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 55 τραυματίστηκαν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail