«Πάνο έσπειρες ψεύτικο πατριωτισμό και θερίζεις εθνικές υποχωρήσεις»

Freepen.gr - «Το 2017 έκλεισε με τον υψηλότερο αριθμό παραβιάσεων εθνικών χωρικών υδάτων και εναέριου χώρου των τελευταίων 15 ετών. Από τις αρχές του έτους έχουμε μια ασυνήθιστα συχνή ένταση σε περιστατικά προκλητικών ενεργειών από τουρκικά σκάφη στην περιοχή των Ιμίων» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ.

Ωστόσο βαρύτατη ήταν η αιχμή κατά του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος τελευταία έχει μπει στο στόχαστρο της κριτικής ως προς το αν οι δικές του ενέργειες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην όξυνση της ελληνο-τουρκικής αντιπαράθεσης:

«Ένα πράγμα θα πω μόνο: Κάποιοι έσπειραν ψεύτικο πατριωτισμό και θερίζουν εθνικές υποχωρήσεις. Σοβαρή εξωτερική πολιτική με στολές παραλλαγής δεν γίνεται. Δεν είναι καρναβάλι όλο το χρόνο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην ώρα τους»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail