Την ύπαρξη των θαλάσσιων συνόρων ανακάλυψε ο Τσίπρας

Freepen.gr - «Η Ελληνική Ακτοφυλακή βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, εγγυητής της ασφάλειας στα θαλάσσια σύνορά μας. Με ισχυρή παρουσία & σε στενή συνεργασία με την FRONTEX που διεξάγει την πιο μεγάλη της επιχείρηση, στο Αιγαίο. Στα θαλάσσια σύνορα όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της ΕΕ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο θάλαμο επιχειρήσεων.

Και συμπλήρωσε:

«Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λαμβάνουν υπόψιν όσοι φαντασιώνονται γκρίζες ζώνες & αμφισβητούν στοιχειώδεις κανόνες του διεθνούς δικαίου. Οι προκλήσεις και η επιθετική ρητορική έναντι των κυριαρχικών δικαιωμάτων κράτους-μέλους της ΕΕ στρέφεται ενάντια ολόκληρης της ΕΕ.».



Τελικά ο πρωθυπουργός ανασκευάζει την παρακάτω άποψη περί της μη ύπαρξης συνόρων στη θάλασσα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail