Διοίκηση Γυναικών της YPG: Στην Αφρίν θα θάψουμε την Τουρκία και τους φίλους της - Θα μετανιώσουν την ώρα που ήρθαν

Freepen.gr - Η Διοίκηση της Μονάδας των Γυναικών της YPJ στην Afrin εξέδωσε γραπτή δήλωση σχετικά με την 6η ημέρα της τουρκικής επίθεση, αποκαλούμενη «Μεγάλη Αντίσταση της Εποχής», και δήλωσε ότι έχει νικήσει τον τουρκικό στρατό:

«Σήμερα σηματοδοτείται η 6η ημέρα της εισβολής του τουρκικού στρατού και οι συμμορίες τους επιτίθενται συνεχώς στα σύνορα της Αφρίν. Έχοντας απέναντί μας αυτές τις επιθετικές επιθέσεις, οι Αμυντικές Μονάδες Γυναικών (YPJ) και το σύνολο των ανθρώπων της Afrin, εμφανίζουμε μια ιστορική αντίσταση και απαντούμε με μεγάλη θέληση. Θα θάψουμε το τουρκικό κράτος και τις συμμορίες τους στην Αφρίν και θα τους κάνουμε να λυπηθούν που ήρθαν ποτέ εδώ».

Η δήλωση λέει ότι σημειώθηκαν έντονες συγκρούσεις στην πόλη της Afrin και τις περιοχές της Shera, Bilbile, Mabeta, Cindirese, Shiye, Reco και Sherawa και τα γύρω χωριά τις τελευταίες 5 ημέρες και ότι η Τουρκία επιτίθεται σαν τρομοκράτης με αεροπλάνα, άρματα μάχης και πυροβολικό για να εισέλθει στην πόλη της Αφρίν, αλλά νικήθηκε όταν αντιμετώπισε την σκληρή αντίσταση των μαχητών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail