Η Περιστέρα Μπαζιάνα έκανε το μοιραίο λάθος

φωτο από youtube
Freepen.gr - Η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα σε συνέντευξη που παραχώρησε «Εφημερίδα των Συντακτών» δήλωσε ανάμεσα σε άλλα πως «ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα».

Η ίδια τονίζει ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία».

Η κ. Μπαζιάνα είχε καταφέρει μέχρι στιγμής όχι μόνο να βρεθεί στο απυρόβλητο αλλά βελτιώνοντας την αισθητική της σημαντικά από όταν επισκεπτόταν το Πεκίνο μέχρι σήμερα, να κερδίσει πόντους.

Με τις παραπάνω αποστροφές της έκανε το μοιραίο λάθος να μπει και αυτή πλέον στο στόχαστρο της κριτικής διότι είναι πλέον σαφέστατο σε όλους αν ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε - εξαπάτησε - είπε ψέματα ή όχι, όπως επίσης αν ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία διορίζοντας αβέρτα κόσμο, δημιουργώντας οργανισμούς και στήνοντας το δικό του κομματικό κράτος.

Όσο κι αν η κ. Μπαζιάνα επιθυμεί να υπερασπιστεί το σύντροφό της, γνωρίζει πολύ καλά ότι πρώτος αυτός αυτοαποκαθηλώθηκε το καλοκαίρι του 2015. Το μαύρο άσπρο δε γίνεται, ούτε καν γκρι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail